Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19.

Szélvédő javítás Győr, szélvédőcsere Győr akár azonnal, hétvégén is, +36 70 602 6000. Kőfelverődés javítás, repedt szélvédő javítás.

Autóüveg javítása Kisbácsa

Garanciális, pénztárcabarát autóüveg javítás Kisbácsa területén és vonzáskörzetében (06 70 602 6000), perceken belüli indulással.

Szélvédő javítás Kisbácsa – megszívlelendő tanácsok

Mindig ragassza le a sérülést, hogy ne kerüljön bele piszok! Nyári időszakban a szélvédő üveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédőt a szélvédő üveg javítása előtt! Színezett szélvédő hibájának megszüntetése is lehetséges! Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani! Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

Miért minket érdemes választania a szélvédőüveg ép állapotba hozására?
1. A legfontosabb, amit velünk nyer, a biztonság. Egyrészt csak jó minőségű autóüveget építünk be bevált gyártók szélvédői közül, másrészt ne hagyatkozzon a hangoskodó nem hozzáértő szerelőkre, akik olcsó javítást ígérve számos laikust megvezetnek.
Mi csakis kiváló termékekkel dolgozunk, és ha minket választ, nyugodtan alhat, számos referenciával rendelkezünk a szélvédő javítás és csere területén, mivel régóta végezzük a javításokat.
Szélvédőjavítás Kisbácsa
2. Hétvégén is végzünk szélvédő helyreállítást, és akár házhoz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Kisbácsa
3. Velünk pénzt is megtakaríthat, tekintve, hogy a autóüveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem orvosolható a probléma.
Gyakorta szükségszerűnek tűnik, de mikor van rá szükség, mennyibe kerül, és melyik szakembert válasszam tisztességes, villámgyors és jutányos megoldásért? Személygépkocsi, busz, kamion, tehergépkocsi szélvédő javítása a helyszínen.

Olcsó szélvédő javítás Kisbácsa

SZÉLVÉDŐ CSERÉJE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁSA EGÉSZ Kisbácsa KÖRNYÉKÉN!

Villámgyors és szakszerű szélvédő javítás, a szélvédőn kőfelverődések által okozott károsodások, rések megszüntetése garanciával, telephelyünkön, az Ön házánál vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár ingyenes kiérkezéssel!
Nem ritka eset, hogy menet közben a szélvédőre felverődő kő olyan sérülést okoz, amelyet azonnal el kell látni. Ha szerencsénk van, akkor nem kell szakemberhez fordulnia, mert nagyon kicsi a sérülés mértéke.

Ha látható hézag vagy törés keletkezett a szélvédőn, akkor jobb inkább szakember véleményét kikérni, mert a biztonságos közlekedés mindennél fontosabb, és a problémás szélvédővel inkább ne haladjon tovább!
Nem ritka, hogy a szélvédő a kőfelverődés hatására egy pillanat alatt megsérül, látható probléma keletkezik, amit csak korrekcióval vagy szélvédő cserével lehet kiküszöbölni.

A szélvédő sérülésénél az egyik legfontosabb teendő, hogy miután megállapítottuk a rendellenességet, akkor időben meg kell tenni a szükséges lépéseket, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédőüveg javítására!
Ne feledje, ha autójáról van szó, tanácsos jó szakműhelyt választania az autóüveg javítás Kisbácsa területén és vonzáskörzetében (06/70 602-6000) való végrehajtásához!

Szélvédő csere Kisbácsa

Akár azonnali szélvédős mester kiszállással Kisbácsa  területén akár munkaszüneti napon, sok évnyi tapasztalat, garancia, 06-30-602-6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, megfizethető árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valahogyan megsérül, akkor a sérülés nagyságától és típusától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli leírás alapján sokszor igen nehezen állapítható meg az, hogy lehet-e javítani a sérült szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere.
A legjobb, ha az autó szélvédőjének megtekintése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a célszerű.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Kisbácsa

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megeshet, hogy súlyosan sérül. A kavicsfelverődés, akármilyen csekély problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés menetét. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.
 1. A megrongálódott szélvédőt egy különleges késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Megeshet azonban, hogy az eljárás során, a nem látható helyeken keletkezett karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a kár, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi autóüveg kiszerelése után következhet az új beszerelése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen lehetett eltávolítani, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a soron lévő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Itt a szakember nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, így megelőzve az apró hézagos részek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy különleges ragasztószalaggal a jármű tetejéhez fixáljuk. Ekkor még nem lehet menni az autóval, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Autóüveg csere árak Kisbácsa – szélvédő csere

Az árakkal kapcsolatos részletes információ a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépjármű, teherautók, illetve busz között, ezért telefonon tudunk pontosabb információt adni.
A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • Az általunk beszerelt szélvédők gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden üvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét vasárnap is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági eleme a járműnek, mint a tökéletes állapotú gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem becsületes szakemberrel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!
Szélvédőcsere Kisbácsa
Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Autóüveg csere Kisbácsa – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:
 • Lámpabúra polírozás Kisbácsa: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Kisbácsa
 • Szélvédő polírozás Kisbácsa: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló eljárás, amelynek ára és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Kisbácsa
 • Szélvédő gravírozás Kisbácsa: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Kisbácsa
 • Nanobevonat Kisbácsa: speciális, vízlepergető hatású technológia, amelynek révén fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Kisbácsa
Ha a szélvédő javítás Kisbácsa régiójában érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra:
autóüveg javítás Kisbácsa
Hadd emlékeztessük, autóüveg csere Kisbácsa területén akár hétvégén, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő csere árakkal.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 29
Tegnapi: 34
Heti: 94
Havi: 567
Össz.: 25 338

Látogatottság növelés
Oldal: Autóüveg javítása Kisbácsa
Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19. - © 2008 - 2019 - szelvedojavitasgyor.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eu szerviz gyor arak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »