Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19.

Szélvédő javítás Győr, szélvédőcsere Győr akár azonnal, hétvégén is, +36 70 602 6000. Kőfelverődés javítás, repedt szélvédő javítás.

Autóüveg javítása Győr belváros

Garanciával történő, jutányos szélvédő javítása Győr belváros területén és vonzáskörzetében (+36 70 602 6000), azonnal.

Szélvédő javítás Győr belváros – hasznos tanácsok

Mindig ragassza le a sérülést, hogy ne kerüljön bele piszok! Nyáron a szélvédő gyorsabban reped! Ne mossa le az autóüveget a szélvédő hibájának megszüntetése előtt! Színezett szélvédő üveg javítása is lehetséges! Fűtőszálas szélvédő üveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható!

Miért minket érdemes választania a szélvédő ép állapotba hozására?
1. A legfontosabb, amit velünk nyer, a biztonság. Egyfelől kizárólag bizonyított minőségű autóüveget helyezünk be bevált gyártók szélvédői közül, másrészt ne bízza magát a hangoskodó nem hozzáértő szerelőkre, akik jócskán áron aluli javítást ígérve kihasználják az emberek jóhiszeműségét.
Mi csak kiváló termékekkel dolgozunk, és ha minket választ, nyugodtan alhat, számos referenciával rendelkezünk a szélvédő üveg javítás és csere területén, hiszen egy évtizede űzzük ezt a mesterséget.
Szélvédőjavítás Győr belváros
2. Akár szombaton is végzünk szélvédő helyreállítást, és akár házhoz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Győr belváros
3. Velünk pénzt is spórolhat, mivel a autóüveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem hárítható el a gond.
Gyakran elkerülhetetlennek látszik, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, pénztárcabarát megoldás-e, és kihez fordulhatok tisztességes, gyors és potom pénzbe kerülő megoldásért? Gépkocsi, autóbusz, kamion, tehergépkocsi szélvédő javítása a helyszínen.

Olcsó szélvédő javítás Győr belváros

SZÉLVÉDŐ CSERÉJE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁSA EGÉSZ Győr belváros TERÜLETÉN!

Gyors és profi szélvédő javítás, a szélvédőn kőfelverődések által okozott sérülések, repedések elhárítása garanciával, telephelyünkön, otthonában vagy a helyszínen, akár ingyenes kiérkezéssel!
Előfordul, hogy vezetés közben a szélvédőre felpattanó kő olyan kárt okoz, amelyet orvosolni kell. Szerencsés esetben, akkor nem kell szakemberhez fordulnia, mert említésre sem méltó a probléma mértéke.

Ha látható anyagfolytonossági hiány vagy törés jött létre az autóüvegben, akkor javasoljuk inkább szakember véleményét kikérni, mert a személyi biztonság elsődleges prioritású, és a kárt szenvedett szélvédővel inkább ne utazzon tovább!
Sokszor megtörténik, hogy az autó szélvédője a kő felpattanása hatására azonnal megsérül, látható kár keletkezik, amit csak helyreállítással vagy autóüveg cserével lehet kiküszöbölni.

A szélvédő sérülésénél az egyik legfontosabb teendő, hogy miután megállapítottuk a bajt, akkor időben meg kell tenni a szükséges lépéseket, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédőüveg javítására!
Jusson eszébe, ha kocsijáról van szó, tanácsos jól képesített szakembert hívnia a szélvédőüveg javítás Győr belváros területén és régiójában (06/30 602-6000) történő lebonyolításához!

Szélvédőcsere Győr belváros

Akár azonnali olcsó busz szélvédőcsere Győr belváros  régiójában akár ünnepnapon, rengeteg tapasztalat, jótállás, 30/602 6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, pénztárcabarát árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon károsodik, akkor a sérülés mértékétől és fajtájától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más választás, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy lehet-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség.
A legjobb, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás javasolt.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Győr belváros

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kőfelverődés, akármilyen elhanyagolható problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés eljárását. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.
 1. A sérült szélvédőt egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Megeshet azonban, hogy menet közben, a nem látható helyeken keletkezett karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi üveg kivétele után következhet az új behelyezése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen tudtuk kiemelni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a soron lévő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Itt a mester nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, ezzel megakadályozva az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy speciális ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez erősítjük. Ezután még nem lehet menni a kocsival, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem rakétatudomány, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédő csere árak – szélvédőcsere Győr belváros

Az árakra vonatkozó bővebb tájékoztatás a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépkocsi, nagyobb autók, illetve kamion között, ezért telefonon tudunk pontosabb információt adni.
A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • Az általunk beszerelt szélvédők gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden üvegre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét vasárnap is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági része a járműnek, mint a tökéletes állapotban lévő gumi, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem tisztességes céggel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Győr belváros
Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Autóüveg csere Győr belváros – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokat kínáljuk:
 • Lámpabúra polírozás Győr belváros: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Győr belváros
 • Szélvédő polírozás Győr belváros: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló módszer, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Győr belváros
 • Szélvédő gravírozás Győr belváros: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Győr belváros
 • Nanobevonat Győr belváros: különleges, vízlepergető hatású technológia, amely által fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Győr belváros
Ha az autóüveg javítás Győr belváros régiójában érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra:
megrepedt szélvédő szerelése Győr belváros
Hadd emlékeztessük, autóüveg csere Győr belváros területén akár szombaton, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, tisztességes szélvédő csere árakkal.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 17
Tegnapi: 34
Heti: 82
Havi: 555
Össz.: 25 326

Látogatottság növelés
Oldal: Autóüveg javítása Győr belváros
Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19. - © 2008 - 2019 - szelvedojavitasgyor.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eu szerviz gyor arak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »