Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19.

Szélvédő javítás Győr, szélvédőcsere Győr akár azonnal, hétvégén is, +36 70 602 6000. Kőfelverődés javítás, repedt szélvédő javítás.

Autóüveg javítás Adyváros

Garanciával történő, kedvezményes szélvédő javítás Adyváros területén és környékén (36 70 602-6000), akár 1 órán belül.

Autóüveg javítás Adyváros – praktikus tanácsok

Minden esetben ragassza le a károsodást, hogy ne kerüljön bele piszok! Nyáron az autóüveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédőt a szélvédő üveg javítása előtt! Színezett szélvédő szerelése is lehetséges! Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani! Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

Miért minket érdemes választania a szélvédőüveg ép állapotba hozására?

1. A leglényegesebb, amit velünk megőriz, a biztonság. Egyrészt kizárólag jó minőségű szélvédőt helyezünk be elismert gyártók termékei közül, másfelől ne bízza magát a piacon jelen lévő ál-szakemberekre, akik jócskán áron aluli munkát ígérve sokakat átvernek.


Mi csak minőségi termékekkel dolgozunk, és ha ránk bízza a szerelést, nyugodtan alhat, számos referenciával rendelkezünk a szélvédő javítás és csere területén, hiszen egy évtizede szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Adyváros

2. Hétvégén is vállalunk szerelést, és akár házhoz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Adyváros

3. Velünk pénzt is spórolhat, mert a szélvédőt csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem szüntethető meg a sérülés.
Sokszor kiküszöbölhetetlennek tűnik, de mikor van rá szükség, mennyibe kerül, és kit bízhatok meg vele lelkiismeretes, villámgyors és pénztárcabarát megoldásért? Gépkocsi, autóbusz, kamion, tehergépjármű szélvédő javítása helyszíni kiszállással.
Olcsó szélvédő javítás Adyváros

SZÉLVÉDŐ CSERÉJE ÉS SZÉLVÉDŐJAVÍTÁS EGÉSZ Adyváros RÉGIÓJÁBAN!

Gyors és szakszerű szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott károsodások, hézagok elhárítása garanciával, műhelyünkben, az Ön garázsában vagy a helyszínen, akár kiszállási díj nélkül! Megtörténik, hogy vezetés közben a szélvédőre felverődő kő olyan problémát idéz elő, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Szerencsés esetben, akkor nem kell szakembert hívni, mert nagyon kicsi a sérülés kiterjedése.
Ha látható repedés vagy törés jött létre az autóüvegben, akkor érdemes inkább mesterembert hívni, mert a személyi biztonság első számú szempont, és a sérült autóüveggel inkább nem érdemes kockáztatni!
Gyakori eset, hogy az autóüveg a kő felpattanása hatására azonnal megreped, észrevehető kár keletkezik, amit csak korrekcióval vagy szélvédő cserével lehet eltüntetni.
Az autóüveg sérülésénél az egyik legfontosabb dolog, hogy miután észleltük a problémát, akkor haladéktalanul cselekedjünk, hogy minél jobb legyen az esély az autóüveg helyreállítására!
Jusson eszébe, ha gépjárművéről van szó, érdemes jól képesített szerelőt hívnia az autóüveg javítás Adyváros területén és környékén (06/30 602-6000) való kivitelezéséhez!

Szélvédőcsere Adyváros

Rövid határidőn belüli sérült szélvédő csere Adyváros  vonzáskörzetében akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalat, jótállás, (70) 602-6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, kedvező árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valamilyen módon károsodik, akkor a sérülés mértékétől és fajtájától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonos elmondás alapján sokszor nagyon nehezen dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a sérült szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere.
Általában az a célravezető, ha az autó szélvédőjének felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a kívánatos.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Adyváros

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kavicsfelverődés, akármilyen csekély problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és az orvoslás lépéseit. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A sérült szélvédőt egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, figyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Előfordulhat, hogy menet közben, a nem látható részeken keletkezett karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a sérülés, azt egy különleges festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi szélvédő eltávolítása után jöhet az új beszerelése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen tudtuk kivenni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy körültekintéssel választja ki a legtökéletesebb ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, ezzel kiküszöbölve a mikro hézagos részek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy speciális ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez erősítjük. Ebben az állapotban még nem lehet menni a járművel, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.


Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédő csere árak – szélvédőcsere Adyváros

Az árakkal kapcsolatos bővebb tájékoztatás a megfelelő oldalunkon található részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személyautó, teherautók, illetve kamion között, ezért telefonon tudunk pontosabb információt adni.
A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • A részünkről beszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden szélvédőre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere iparágára szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét hétvégén is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!


A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági része az autónak, mint a jó állapotban lévő gumiabroncs, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem megbízható szakemberrel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már döntött!
Szélvédőcsere Adyváros
Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédő csere Adyváros – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Adyváros: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Adyváros
 • Szélvédő polírozás Adyváros: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló módszer, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Adyváros
 • Szélvédő gravírozás Adyváros: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Adyváros
 • Nanobevonat Adyváros: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amelynek révén fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és csökkenti a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Adyváros

Ha a szélvédőjavítás Adyváros vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra:
megrepedt szélvédő szerelése Adyváros
Ne feledje, autóüveg csere Adyváros területén akár szombaton, több évtizedes tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes szélvédő csere árakkal.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 34
Heti: 80
Havi: 553
Össz.: 25 324

Látogatottság növelés
Oldal: Autóüveg javítás Adyváros
Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19. - © 2008 - 2019 - szelvedojavitasgyor.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eu szerviz gyor arak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »