Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19.

Szélvédő javítás Győr, szélvédőcsere Győr akár azonnal, hétvégén is, +36 70 602 6000. Kőfelverődés javítás, repedt szélvédő javítás.

Szélvédőjavítás Kismegyer

Garanciális, kedvező autóüveg javítás Kismegyer területén és régiójában (06 70 602 6000), nagyon rövid idő alatt.

Szélvédő javítása Kismegyer – megszívlelendő tanácsok

Először ragassza le a kár helyét, hogy ne koszolódjon tovább! Nyáron a szélvédő üveg gyorsabban reped! Ne mossa le az autóüveget a szélvédő üveg károsodásának elhárítása előtt! Színezett szélvédő üveg károsodásának elhárítása is lehetséges! Fűtőszálas autóüveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható!

Miért minket válasszon az autóüveg helyreállítására?
1. A legfontosabb, amit velünk megőriz, a biztonság. Egyrészt kizárólag jól bevált szélvédő üveget helyezünk be jól ismert gyártók termékei közül, másrészt ne bízza magát a piacon jelen lévő hozzá nem értő „szakemberekre”, akik jutányos javítást ígérve sokakat átvernek.
Mi csak jó minőségű anyagokkal és szerszámokkal dolgozunk, és ha hozzánk fordul, nyugodtan alhat, nem kevés referenciával rendelkezünk a szélvédő üveg javítás és csere területén, mert egy évtizede végezzük a javításokat.
Szélvédőjavítás Kismegyer
2. Hétvégén is vállalunk szerelést, és akár a helyszínre is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Kismegyer
3. Velünk pénzt is spórolhat, mert a autóüveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem hárítható el a sérülés.
A legtöbb esetben szükségszerűnek tűnik, de mikor kell tényleg megcsináltatni, mik a költségei, és kihez tanácsos fordulni korrekt, gyors és megfizethető megoldásért? Személygépkocsi, busz, kamion, tehergépjármű autóüveg javítása akár a helyszínen is.

Olcsó szélvédő javítás Kismegyer

SZÉLVÉDŐ CSERE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS EGÉSZ Kismegyer ÖVEZETÉBEN!

Gyors és szakszerű szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott sérülések, hézagok orvoslása garanciával, telephelyünkön, az Ön garázsában vagy a sérülés helyszínén, akár ingyenes kiérkezéssel!
Megesik, hogy vezetés közben a szélvédőre felverődő kő olyan problémát idéz elő, amelyet orvosolni kell. Szerencsés esetben, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert szóra sem érdemes a kár nagysága.

Ha látható anyagfolytonossági hiány vagy törés jött létre a szélvédőn, akkor ajánlott inkább mesterembert hívni, mert a biztonságos közlekedés elsődleges prioritású, és a sérült szélvédővel inkább ne utazzon tovább!
Sokszor megtörténik, hogy az autóüveg a kőfelverődés hatására egyből megreped, szemmel látható kár keletkezik, amit csak javítással vagy autóüveg cserével lehet megszüntetni.

Az autóüveg sérülésénél az egyik alapvető feladat, hogy miután meghatároztuk a sérülést, akkor haladéktalanul cselekedjünk, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédő helyreállítására!
Jusson eszébe, ha gépjárművéről van szó, tanácsos jól felszerelt szakembert megbíznia az autóüveg javítás Kismegyer területén és környékén (06 70 602 6000) való kivitelezéséhez!

Szélvédőcsere Kismegyer

Néhány órán belül elvégzett szélvédőcsere CASCO-ra Kismegyer  területén akár hétvégén, rengeteg tapasztalat, garancia, 06-30-602-6000 Szita Ferenc. Teljes körű kárrendezés, megfizethető árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamiképpen megsérül, akkor a sérülés mértékétől és jellegétől függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más választás, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy lehet-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere.
Általában az a célravezető, ha az autó károsodásának megtekintése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a kívánatos.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Kismegyer

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megeshet, hogy kritikus mértékben sérül. A kőfelverődés, akármilyen kis problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és az orvoslás menetét. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg röviden.
 1. A sérült autóüveget egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, odafigyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Megeshet azonban, hogy a folyamat alatt, a nem látható helyeken létrejött karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a kár, azt egy különleges festékkel még a beépítést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi autóüveg kiszerelése után jöhet az új berakása. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül sikerült eltávolítani, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a soron lévő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a mester nagy figyelemmel választja ki a legjobb ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, ezzel megelőzve az apró hézagos területek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy különleges ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez fixáljuk. Ekkor még nem lehet menni a kocsival, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédőcsere árak – autóüveg csere Kismegyer

Az árakra vonatkozó bővebb tájékoztatás a megfelelő menüpontban látható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személyautó, teherautók, illetve busz között, ezért telefonon tudunk pontosabb információt adni.
A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • A részünkről felszerelt szélvédők gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden autóüvegre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét vasárnap is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági része a járműnek, mint a tökéletes állapotban lévő gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem korrekt szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Kismegyer
Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Autóüveg csere Kismegyer – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat kínáljuk:
 • Lámpabúra polírozás Kismegyer: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Kismegyer
 • Szélvédő polírozás Kismegyer: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló módszer, amelynek költsége és időigénye a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Kismegyer
 • Szélvédő gravírozás Kismegyer: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Kismegyer
 • Nano szélvédőbevonat Kismegyer: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amelynek révén megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Kismegyer
Ha a szélvédő javítás Kismegyer vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra:
autóbusz szélvédő javítás Kismegyer
Ne feledje, autóüveg csere Kismegyer területén akár szombaton, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, tisztességes szélvédő csere árakkal.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 41
Tegnapi: 34
Heti: 106
Havi: 579
Össz.: 25 350

Látogatottság növelés
Oldal: Szélvédőjavítás Kismegyer
Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19. - © 2008 - 2019 - szelvedojavitasgyor.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eu szerviz gyor arak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »