Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19.

Szélvédő javítás Győr, szélvédőcsere Győr akár azonnal, hétvégén is, +36 70 602 6000. Kőfelverődés javítás, repedt szélvédő javítás.

Szélvédő javítás Nagybácsa

Garanciális, jutányos szélvédőjavítás Nagybácsa területén és övezetében (06/70 602-6000), akár 1 órán belül.

Szélvédő javítása Nagybácsa – praktikus információk

Mindig ragassza le a kár helyét, hogy ne szennyeződjön! Nyáron a szélvédő üveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédőt a szélvédő üveg szerelése előtt! Színezett szélvédő károsodásának elhárítása is lehetséges! Fűtőszálas autóüveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

Miért minket érdemes választania a szélvédő javítására?
1. A legfontosabb, amit velünk elér, a biztonság. Egyrészt kizárólag bizonyított minőségű szélvédő üveget helyezünk be bevált gyártók szélvédői közül, másrészt ne bízza magát a piacon jelen lévő ál-szakemberekre, akik jócskán áron aluli szerelést ígérve sok embert becsapnak.
Mi csakis kitűnő eszközökkel dolgozunk, és ha hozzánk fordul, nem kell idegeskednie, nem kevés referenciával rendelkezünk a szélvédő üveg javítás és csere területén, mert régóta szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Nagybácsa
2. Hétvégén is végzünk szélvédő helyreállítást, és akár a helyszínre is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Nagybácsa
3. Velünk pénzt is spórolhat, mivel a szélvédőt csak akkor cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a sérülés.
Többnyire kiküszöbölhetetlennek tűnik az ember számára, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, mennyibe kerül, és kit bízhatok meg vele megbízható, villámgyors és filléres megoldásért? Gépkocsi, autóbusz, kamion, teherautó szélvédő javítása akár a helyszínen is.

Olcsó szélvédő javítás Nagybácsa

AUTÓÜVEG CSERE VALAMINT SZÉLVÉDŐJAVÍTÁS EGÉSZ Nagybácsa TERÜLETÉN!

Gyors és szakszerű szélvédő javítás, a szélvédőn kőfelverődések által okozott károsodások, hézagok megszüntetése garanciával, javítóműhelyünkben, Önnél vagy a helyszínen, akár ingyenes kiérkezéssel!
Megesik, hogy vezetés közben a szélvédőre felverődő kő olyan kárt okoz, amelyet azonnal el kell látni. Ha szerencsénk van, akkor nem kell szakembert hívni, mert minimális a sérülés nagysága.

Ha látható hézag vagy törés alakult ki a szélvédőn, akkor javasoljuk inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a biztonságos közlekedés első számú szempont, és a problémás szélvédővel inkább ne utazzon tovább!
Sokszor megtörténik, hogy az autóüveg a kőfelverődés hatására azonnal megreped, látható probléma keletkezik, amit csak helyreállítással vagy autóüveg cserével lehet elhárítani.

A szélvédő sérülésénél az egyik legfontosabb feladat, hogy miután észleltük a sérülést, akkor haladéktalanul be kell avatkozni, hogy minél jobb legyen az esély az autóüveg helyreállítására!
Ne feledje, ha autójáról van szó, tanácsos jó szerelőt megbíznia a szélvédő javítás Nagybácsa területén és vonzáskörzetében (06/30 602-6000) való végrehajtásához!

Szélvédő csere Nagybácsa

Néhány órán belül elvégzett ablaküveg csere önrész kedvezménnyel Nagybácsa  vonzáskörzetében akár hétvégén, rengeteg tapasztalat, garancia, 06 70 602-6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, pénztárcakímélő árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valahogyan megsérül, akkor a sérülés kiterjedtségétől és fajtájától függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor nagyon nehezen dönthető el az, hogy lehet-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere.
Általában az a célravezető, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás ajánlott.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Nagybácsa

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kőfelverődés, akármilyen csekély problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és az orvoslás menetét. A továbbiakban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.
 1. A károsodott szélvédőt egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Ennek ellenére megtörténhet, hogy a folyamat alatt, a nem látható helyeken létrejött karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a kár, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi autóüveg kiszerelése után következhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen tudtuk kivenni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a soron lévő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, így kiküszöbölve a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal az autó tetejéhez rögzítjük. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a kocsival, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem elvontan bonyolult dolog, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Autóüveg csere árak – autóüveg csere Nagybácsa

Az árakra vonatkozó részletes információ a megfelelő menüpontban található részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépjármű, nagyobb autók, illetve autóbusz között, ezért konkrét problémájával kapcsolatban várjuk közvetlen hívását.
A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • Az általunk felszerelt szélvédők gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden üvegre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét szünnapokon is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági része a járműnek, mint a jó állapotú gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható céggel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Nagybácsa
Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédőcsere Nagybácsa – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat kínáljuk:
 • Lámpabúra polírozás Nagybácsa: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Nagybácsa
 • Szélvédő polírozás Nagybácsa: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló módszer, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Nagybácsa
 • Szélvédő gravírozás Nagybácsa: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Nagybácsa
 • Nano szélvédőbevonat Nagybácsa: különleges, vízlepergető hatású technológia, amelynek révén növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Nagybácsa
Ha a kőfelverődés javítás Nagybácsa régiójában érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra:
szélvédőjavítás CASCO-ra
Hadd emlékeztessük, autóüveg csere Nagybácsa területén akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő csere árakkal.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 34
Heti: 78
Havi: 551
Össz.: 25 322

Látogatottság növelés
Oldal: Szélvédő javítás Nagybácsa
Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19. - © 2008 - 2019 - szelvedojavitasgyor.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eu szerviz gyor arak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »