Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19.

Szélvédő javítás Győr, szélvédőcsere Győr akár azonnal, hétvégén is, +36 70 602 6000. Kőfelverődés javítás, repedt szélvédő javítás.

Autóüveg javítása Gyárváros

Garanciális, filléres autóüveg javítás Gyárváros területén és környékén (36 70 602-6000), perceken belüli indulással.

Szélvédőjavítás Gyárváros – praktikus információk

Mindig ragassza le a kár helyét, hogy ne szennyeződjön! Nyáron a szélvédő üveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédőt a szélvédő szerelése előtt! Színezett autóüveg károsodásának elhárítása is lehetséges! Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani! Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

Miért minket válasszon a szélvédő ép állapotba hozására?
1. A leglényegesebb, amit velünk nyer, a biztonság. Egyfelől kizárólag bizonyított minőségű szélvédő üveget szerelünk be minőségi gyártók termékei közül, másrészt ne hagyatkozzon a piacon jelen lévő nem hozzáértő szerelőkre, akik jócskán áron aluli javítást ígérve kihasználják az emberek jóhiszeműségét.
Mi csakis jó minőségű anyagokkal és szerszámokkal dolgozunk, és ha minket bíz meg a hiba elhárításával, nyugodt lehet, számos referenciával bírunk a szélvédő javítás és csere területén, mert régóta szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Gyárváros
2. Akár vasárnap is vállalunk szélvédő helyreállítást, és akár az Ön otthonába is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Gyárváros
3. Velünk pénzt is spórolhat, tekintve, hogy a autóüveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a rendellenesség.
Többnyire szükségszerűnek tűnik, de mikor kell tényleg megcsináltatni, mik a költségei, és kihez fordulhatok korrekt, villámgyors és kedvező árú megoldásért? Személygépjármű, busz, kamion, tehergépkocsi autóüveg javítása a helyszínen.

Olcsó szélvédő javítás Gyárváros

SZÉLVÉDŐ CSERÉJE VALAMINT SZÉLVÉDŐJAVÍTÁS EGÉSZ Gyárváros ÖVEZETÉBEN!

Gyors és szakértő szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott károk, hézagok megszüntetése garanciával, műhelyünkben, otthonában vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár ingyenes kiszállással!
Megtörténik, hogy vezetés közben a szélvédőre felverődő kő olyan sérülést vált ki, amelyet orvosolni kell. Ha szerencsénk van, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert szóra sem érdemes a sérülés nagysága.

Ha látható anyagfolytonossági hiány vagy törés alakult ki a szélvédőn, akkor javasoljuk inkább szakember véleményét kikérni, mert a személyi biztonság mindennél fontosabb, és a sérült autóüveggel inkább ne haladjon tovább!
Sokszor megtörténik, hogy az autóüveg a kőfelverődés hatására mindjárt károsodik, szemmel látható sérülés keletkezik, amit csak korrekcióval vagy autóüveg cserével lehet kiküszöbölni.

Az autóüveg sérülésénél az egyik legalapvetőbb teendő, hogy miután megállapítottuk a sérülést, akkor haladéktalanul cselekedjünk, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédőüveg megmentésére!
Csak azt tudjuk javasolni, ha gépjárművéről van szó, tanácsos megbízhatóan dolgozó szakműhelyt hívnia a szélvédőüveg javítás Gyárváros területén és környékén (06/70 602-6000) való lebonyolításához!

Szélvédő csere Gyárváros

Rövid határidőn belüli szélvédőcsere Gyárváros  övezetében akár a helyszínen, sok évnyi tapasztalat, garancia, 06 70 602-6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, kedvezményes árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valamiképpen károsodik, akkor a sérülés nagyságától és típusától függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli beszámoló alapján sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a sérült szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség.
A legjobb, ha az autó szélvédőjének megtekintése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás javasolt.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Gyárváros

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megeshet, hogy kritikus mértékben károsodik. A kőfelverődés, bármilyen jelentéktelen problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás menetét. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg röviden.
 1. A sérült szélvédőt egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, odafigyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Megeshet azonban, hogy a folyamat alatt, a nem látható részeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a kár, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi autóüveg kiszerelése után következhet az új beszerelése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül lehetett kiszerelni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a soron lévő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy gonddal választja ki a megfelelő ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, ezzel megakadályozva a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal az autó tetejéhez rögzítjük. Ekkor még nem lehet menni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő csere nem rakétatudomány, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédő csere árak – szélvédő csere Gyárváros

Az árakra vonatkozó bővebb tájékoztatás a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépjármű, nagyobb autók, illetve busz között, ezért kérjen telefonon árajánlatot.
A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • Az általunk felszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden autóüvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk az autóüveg csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét vasárnap is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági része a járműnek, mint a megfelelő állapotú gumiabroncs, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem korrekt szakemberrel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Gyárváros
Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédőcsere Gyárváros – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:
 • Lámpabúra polírozás Gyárváros: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Gyárváros
 • Szélvédő polírozás Gyárváros: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló eljárás, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Gyárváros
 • Szélvédő gravírozás Gyárváros: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Gyárváros
 • Nanobevonat Gyárváros: különleges, vízlepergető hatású technológia, amely által növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Gyárváros
Ha a kőfelverődés javítás Gyárváros régiójában érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra:
szélvédős mester Gyárváros
Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Gyárváros területén akár a helyszínen, 15 éves tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő csere árakkal.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 39
Tegnapi: 34
Heti: 104
Havi: 577
Össz.: 25 348

Látogatottság növelés
Oldal: Autóüveg javítása Gyárváros
Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19. - © 2008 - 2019 - szelvedojavitasgyor.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eu szerviz gyor arak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »