Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19.

Szélvédő javítás Győr, szélvédőcsere Győr akár azonnal, hétvégén is, +36 70 602 6000. Kőfelverődés javítás, repedt szélvédő javítás.

Szélvédő javítás Győr Tesco

Garanciális, pénztárcabarát szélvédő javítás Győr Tesco területén és övezetében (06/70 602-6000), akár 1 órán belül.

Szélvédőüveg javítás Győr Tesco – gyakorlati információk

Minden esetben ragassza le a sérülést, hogy ne koszolódjon tovább! Nyáron a szélvédő üveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédőt a szélvédő hibájának megszüntetése előtt! Színezett szélvédő üveg szerelése is lehetséges! Fűtőszálas autóüveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

Vezetőnkkel készített riportot sugárzott a SportVerda című műsor

Miért minket érdemes választania az autóüveg javítására?
1. A legfontosabb, amit velünk elér, a biztonság. Először is kizárólag bizonyított minőségű autóüveget építünk be jól ismert gyártók termékei közül, másrészt ne hagyatkozzon a piacon jelen lévő hozzá nem értő „szakemberekre”, akik jutányos szerelést ígérve sok embert becsapnak.
Mi csakis jó minőségű szerszámokkal dolgozunk, és ha ránk bízza a szerelést, nyugodtan alhat, sok referenciával bírunk az autóüveg javítás és csere területén, mivel egy évtizede foglalkozunk ezzel.
Szélvédőjavítás Győr Tesco
2. Hétvégén is végzünk szerelést, és akár a helyszínre is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Győr Tesco
3. Velünk pénzt is megtakaríthat, mert a szélvédőt csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem orvosolható a gond.
Gyakran szükségszerűnek látszik, de mikor van rá szükség, mik a költségei, és kihez fordulhatok tisztességes, villámgyors és kedvező árú megoldásért? Gépkocsi, busz, kamion, teherautó autóüveg javítása a sérülés helyszínén.

Olcsó szélvédő javítás Győr Tesco

SZÉLVÉDŐCSERE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁSA EGÉSZ Győr Tesco ÖVEZETÉBEN!

Gyors és professzionális szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott károsodások, repedések orvoslása garanciával, javítóműhelyünkben, otthonában vagy a sérülés helyszínén, akár ingyenes kiérkezéssel!
Megesik, hogy vezetés közben a szélvédőre felpattanó kő olyan kárt idéz elő, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Ha szerencséje van, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert minimális a kár kiterjedése.

Ha látható hézag vagy törés jött létre a szélvédőn, akkor tanácsos inkább mesterembert hívni, mert a biztonságos közlekedés elsődleges prioritású, és a sérült szélvédővel inkább nem érdemes kockáztatni!
Időnként előfordul, hogy az autóüveg a kőfelverődés hatására egy pillanat alatt megreped, jól kivehető probléma keletkezik, amit csak szakember beavatkozásával vagy autóüveg cserével lehet kiküszöbölni.

Az autóüveg sérülésénél az egyik legalapvetőbb teendő, hogy miután meghatároztuk a rendellenességet, akkor időben be kell avatkozni, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédőüveg ép állapotba hozására!
Ne feledje, ha kocsijáról van szó, tanácsos szakavatott szerelőt hívnia a szélvédőjavítás Győr Tesco területén és környékén (06/30 602-6000) való kivitelezéséhez!

Szélvédő csere Győr Tesco

Néhány órán belül elvégzett oldalablak üveg javítás Győr Tesco  régiójában akár a helyszínen, sok évnyi tapasztalat, jótállás, (70) 602-6000 Szita Ferenc. Teljes körű kárrendezés, akciós árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valahogyan sérül, akkor a sérülés kiterjedtségétől és jellegétől függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más választás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli elmondás alapján sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy lehet-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere.
A legjobb, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a legjobb.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Győr Tesco

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan sérül. A kavicsfelverődés, akármilyen csekély problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és az orvoslás eljárását. A továbbiakban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.
 1. A károsodott autóüveget egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Ennek ellenére megtörténhet, hogy az eljárás során, a nem látható részeken létrejött karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a kár, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi autóüveg kiszerelése után következhet az új berakása. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül tudtuk kiemelni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a soron lévő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a szakember nagy gonddal választja ki a legtökéletesebb ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, így kiküszöbölve az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy speciális ragasztószalaggal a jármű tetejéhez rögzítjük. Ebben az állapotban még nem lehet menni a kocsival, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem rakétatudomány, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédő csere árak – autóüveg csere Győr Tesco

Az árakkal kapcsolatos részletes tájékoztatás a megfelelő oldalunkon olvasható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépkocsi, teherautók, illetve busz között, ezért konkrét problémájával kapcsolatban várjuk közvetlen hívását.
A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • A részünkről beszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden üvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk az autóüveg csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét vasárnap is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági eleme a járműnek, mint a jó állapotú gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható szakemberrel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Győr Tesco
Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédőcsere Győr Tesco – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:
 • Lámpabúra polírozás Győr Tesco: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Győr Tesco
 • Szélvédő polírozás Győr Tesco: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló módszer, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Győr Tesco
 • Szélvédő gravírozás Győr Tesco: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Győr Tesco
 • Nanobevonat Győr Tesco: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Győr Tesco
Ha a szélvédő javítás Győr Tesco területén érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra:
megrepedt szélvédő szerelése Győr Tesco
Ne feledje, autóüveg csere Győr Tesco területén akár szombaton, 15 éves tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes szélvédő csere árakkal.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 38
Tegnapi: 34
Heti: 103
Havi: 576
Össz.: 25 347

Látogatottság növelés
Oldal: Szélvédő javítás Győr Tesco
Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19. - © 2008 - 2019 - szelvedojavitasgyor.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eu szerviz gyor arak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »