Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19.

Szélvédő javítás Győr, szélvédőcsere Győr akár azonnal, hétvégén is, +36 70 602 6000. Kőfelverődés javítás, repedt szélvédő javítás.

Szélvédő javítása Marcalváros

Garanciális, kedvezményes autóüveg javítás Marcalváros területén és környékén (06/70 602-6000), perceken belüli indulással.

Autóüveg javítás Marcalváros – megszívlelendő tudnivalók

Mindig ragassza le a károsodást, hogy ne kerüljön bele piszok! Nyári időszakban a szélvédő üveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédőt a szélvédő üveg károsodásának elhárítása előtt! Színezett szélvédő károsodásának elhárítása is lehetséges! Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható!

Miért minket válasszon a szélvédőüveg megmentésére?
1. A legfontosabb, amit velünk megőriz, a biztonság. Először is csak jól bevált szélvédő üveget építünk be elismert gyártók anyagai közül, másfelől ne bízza magát a piacon jelen lévő kontárokra, akik jutányos szerelést ígérve kihasználják az emberek jóhiszeműségét.
Mi csakis kiváló szerszámokkal dolgozunk, és ha minket bíz meg a hiba elhárításával, nem kell idegeskednie, számos referenciával rendelkezünk az autóüveg javítás és csere területén, mert régóta szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Marcalváros
2. Hétvégén is végzünk szélvédő helyreállítást, és akár házhoz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Marcalváros
3. Velünk pénzt is megtakaríthat, mert a szélvédő üveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem szüntethető meg a kár.
Gyakran szükségszerűnek tűnik az ember számára, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, pénztárcabarát megoldás-e, és melyik szakembert válasszam megbízható, villámgyors és kedvező árú megoldásért? Személygépkocsi, busz, kamion, teherautó szélvédő javítása a sérülés helyszínén.

Olcsó szélvédő javítás Marcalváros

SZÉLVÉDŐCSERE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁSA EGÉSZ Marcalváros RÉGIÓJÁBAN!

Gyors és profi szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott sérülések, repedések elhárítása garanciával, műhelyünkben, otthonában vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár ingyenes kiszállással!
Előfordul, hogy menet közben a szélvédőre felpattanó kő olyan sérülést okoz, amelyet orvosolni kell. Szerencsés esetben, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert nagyon kicsi a kár nagysága.

Ha látható anyagfolytonossági hiány vagy törés jött létre a szélvédőn, akkor jobb inkább mesterembert hívni, mert a biztonság elsődleges prioritású, és a kárt szenvedett szélvédővel inkább ne haladjon tovább!
Időnként előfordul, hogy az autó szélvédője a kőfelverődés hatására egyből megsérül, látható sérülés keletkezik, amit csak javítással vagy autóüveg cserével lehet eltüntetni.

Az autóüveg sérülésénél az egyik legalapvetőbb dolog, hogy miután meghatároztuk a problémát, akkor haladéktalanul be kell avatkozni, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédő javítására!
Csak azt tudjuk javasolni, ha autójáról van szó, érdemes megbízhatóan dolgozó szakműhelyt hívnia a szélvédőüveg javítás Marcalváros területén és vonzáskörzetében (06/70 602-6000) való kivitelezéséhez!

Szélvédő csere Marcalváros

Akár azonnali szélvédő csere hétvégén Marcalváros  környékén akár hétvégén, sok évnyi tapasztalat, garancia, 30/602 6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, akciós árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamilyen módon sérül, akkor a sérülés mértékétől és jellegétől függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonos elmondás alapján sokszor nagyon nehézkesen állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere.
Általában az a célravezető, ha az autó károsodásának felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a kívánatos.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Marcalváros

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben sérül. A kavicsfelverődés, akármilyen csekély problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és a kezelés eljárását. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.
 1. A károsodott autóüveget egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Előfordulhat, hogy menet közben, a nem látható részeken létrejött karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi autóüveg eltávolítása után következhet az új berakása. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen sikerült kiszerelni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, így kiküszöbölve az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy speciális ragasztószalaggal az autó tetejéhez erősítjük. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a kocsival, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédő csere árak – szélvédő csere Marcalváros

Az árakkal kapcsolatos részletes információ a megfelelő menüpontban látható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépjármű, nagyobb autók, illetve busz között, ezért telefonon tudunk pontosabb információt adni.
A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • Az általunk beépített üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden üvegre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét szünnapokon is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági eleme a járműnek, mint a tökéletes állapotban lévő kerekek, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem korrekt szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már döntött!
Szélvédőcsere Marcalváros
Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédőcsere Marcalváros – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:
 • Lámpabúra polírozás Marcalváros: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Marcalváros
 • Szélvédő polírozás Marcalváros: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Marcalváros
 • Szélvédő gravírozás Marcalváros: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Marcalváros
 • Nano szélvédőbevonat Marcalváros: speciális, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Marcalváros
Ha a szélvédő javítás Marcalváros vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra:
autóüveg javítás Marcalváros
Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Marcalváros területén akár hétvégén, 15 éves tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, tisztességes szélvédő csere árakkal.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 19
Tegnapi: 34
Heti: 84
Havi: 557
Össz.: 25 328

Látogatottság növelés
Oldal: Szélvédő javítása Marcalváros
Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19. - © 2008 - 2019 - szelvedojavitasgyor.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eu szerviz gyor arak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »