Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19.

Szélvédő javítás Győr, szélvédőcsere Győr akár azonnal, hétvégén is, +36 70 602 6000. Kőfelverődés javítás, repedt szélvédő javítás.

Autóüveg javítás Sziget

Garanciával történő, áron aluli szélvédő javítása Sziget területén és vonzáskörzetében (06 70 602 6000), nagyon rövid idő alatt.

Szélvédőüveg javítása Sziget – praktikus információk

Minden esetben ragassza le a kár helyét, hogy ne koszolódjon tovább! Nyári időszakban az autóüveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédő üveget a szélvédő károsodásának elhárítása előtt! Színezett szélvédő hibájának megszüntetése is lehetséges! Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő üveg is javítható!

A SportVerda műsorában szerepeltünk

Miért minket érdemes választania az autóüveg ép állapotba hozására?
1. A legfontosabb, amit velünk elér, a biztonság. Egyrészt csak minőségi szélvédőt szerelünk be bevált gyártók ragasztói közül, másfelől ne bízza magát a hangoskodó hozzá nem értő „szakemberekre”, akik jutányos szerelést ígérve sokakat átvernek.
Mi csak kiváló anyagokkal és szerszámokkal dolgozunk, és ha velünk végezteti a javítást, nyugodtan alhat, számos referenciával rendelkezünk a szélvédő javítás és csere területén, mert egy évtizede űzzük ezt a mesterséget.
Szélvédőjavítás Sziget
2. Akár szombaton is vállalunk szélvédő helyreállítást, és akár az Ön otthonába is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Sziget
3. Velünk pénzt is spórolhat, mivel a szélvédőt csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem orvosolható a probléma.
Sokszor szükségszerűnek látszik, de mikor kell tényleg megcsináltatni, mennyit kell fizetni érte, és kihez fordulhatok lelkiismeretes, gyors és olcsó megoldásért? Gépkocsi, autóbusz, kamion, tehergépjármű autóüveg javítása helyszíni kiszállással.

Olcsó szélvédő javítás Sziget

AUTÓÜVEG CSERE VALAMINT SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁSA EGÉSZ Sziget ÖVEZETÉBEN!

Gyors és szakszerű szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott sérülések, rések orvoslása garanciával, műhelyünkben, az Ön garázsában vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár ingyenes kiszállással!
Megtörténik, hogy vezetés közben a szélvédőre felverődő kő olyan kárt vált ki, amelyet azonnal el kell látni. Ha szerencsénk van, akkor nem kell szakemberhez fordulnia, mert elhanyagolható a sérülés mértéke.

Ha látható hézag vagy törés alakult ki a szélvédőn, akkor érdemes inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a biztonságos közlekedés elsődleges prioritású, és a kárt szenvedett szélvédővel inkább ne haladjon tovább!
Gyakori eset, hogy az autóüveg a kő felpattanása hatására egy pillanat alatt megsérül, szemmel látható kár keletkezik, amit csak javítással vagy szélvédő cserével lehet elhárítani.

A szélvédő sérülésénél az egyik legalapvetőbb teendő, hogy miután észleltük a rendellenességet, akkor azonnal cselekedjünk, hogy minél jobb legyen az esély az autóüveg megmentésére!
Csak azt tudjuk javasolni, ha gépjárművéről van szó, érdemes leinformált szerelőt megbíznia a szélvédő javítás Sziget területén és környékén (06/30 602-6000) való végrehajtásához!

Szélvédőcsere Sziget

Akár azonnali oldalablak üveg javítás Sziget  környékén akár a helyszínen, rengeteg tapasztalat, jótállás, 30/602 6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, kedvezményes árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valamiképpen károsodik, akkor a sérülés mértékétől és típusától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonos leírás alapján sokszor igen nehezen állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere.
Azt szoktuk javasolni, ha az autó károsodásának megtekintése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás ajánlott.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Sziget

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben sérül. A kavicsfelverődés, akármilyen csekély problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és az orvoslás menetét. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg röviden.
 1. A sérült szélvédőt egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, figyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Előfordulhat, hogy menet közben, a nem látható részeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a sérülés, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi autóüveg eltávolítása után jöhet az új beszerelése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen sikerült eltávolítani, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy figyelemmel választja ki a legtökéletesebb ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, így megakadályozva a mikro hézagos felületek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy különleges ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez fixáljuk. Ezután még nem lehet menni a kocsival, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédő csere árak – autóüveg csere Sziget

Az árakkal kapcsolatos részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban található részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépjármű, nagyobb autók, illetve busz között, ezért konkrét problémájával kapcsolatban várjuk közvetlen hívását.
A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről beépített autó üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden üvegre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét munkaszüneti napokon is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági eleme a járműnek, mint a megfelelő állapotú kerekek, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem korrekt céggel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!
Szélvédőcsere Sziget
Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Sziget – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat ajánljuk:
 • Lámpabúra polírozás Sziget: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Sziget
 • Szélvédő polírozás Sziget: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló módszer, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Sziget
 • Szélvédő gravírozás Sziget: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Sziget
 • Nano szélvédőbevonat Sziget: speciális, vízlepergető hatású technológia, amely által fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Sziget
Ha a kőfelverődés javítás Sziget vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra:
szélvédőjavítás CASCO-ra
Ne feledje, autóüveg csere Sziget területén akár a helyszínen, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt szélvédő csere árakkal.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 20
Tegnapi: 34
Heti: 85
Havi: 558
Össz.: 25 329

Látogatottság növelés
Oldal: Autóüveg javítás Sziget
Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19. - © 2008 - 2019 - szelvedojavitasgyor.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eu szerviz gyor arak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »