Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19.

Szélvédő javítás Győr, szélvédőcsere Győr akár azonnal, hétvégén is, +36 70 602 6000. Kőfelverődés javítás, repedt szélvédő javítás.

Szélvédő javítása Győr Likócs

Garanciával történő, kedvező szélvédőjavítás Győr Likócs területén és régiójában (06 70 602 6000), azonnal.

Szélvédőjavítás Győr Likócs – praktikus tippek

Minden esetben ragassza le a sérülést, hogy ne koszolódjon tovább! Melegben a szélvédő üveg gyorsabban reped! Ne mossa le az autóüveget a szélvédő károsodásának elhárítása előtt! Színezett autóüveg hibájának megszüntetése is lehetséges! Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani! Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

Médiaszereplésünk a televízióban

Miért minket válasszon az autóüveg ép állapotba hozására?
1. A leglényegesebb, amit velünk nyer, a biztonság. Egyfelől kizárólag bizonyított minőségű szélvédőt helyezünk be jól ismert gyártók szélvédői közül, másrészt ne bízza magát a hangoskodó nem hozzáértő szerelőkre, akik jutányos szerelést ígérve kihasználják az emberek jóhiszeműségét.
Mi csak kiváló eszközökkel dolgozunk, és ha hozzánk fordul, nyugodt lehet, sok referenciával rendelkezünk az autóüveg javítás és csere területén, mert régóta foglalkozunk ezzel.
Szélvédőjavítás Győr Likócs
2. Akár szombaton is végzünk szerelést, és akár az Ön otthonába is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Győr Likócs
3. Velünk pénzt is takaríthat meg, tekintve, hogy a autóüveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem hárítható el a gond.
Sokszor kiküszöbölhetetlennek látszik, de mikor kell tényleg megcsináltatni, mennyibe kerül, és kihez tanácsos fordulni lelkiismeretes, gyors és kedvező árú megoldásért? Személygépjármű, busz, kamion, tehergépkocsi szélvédő javítása a sérülés helyszínén.

Olcsó szélvédő javítás Győr Likócs

SZÉLVÉDŐCSERE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS Győr Likócs TERÜLETÉN!

Villámgyors és szakértő szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott sérülések, rések elhárítása garanciával, műhelyünkben, otthonában vagy a helyszínen, akár ingyenes kiérkezéssel!
Megesik, hogy vezetés közben a szélvédőre felpattanó kő olyan problémát idéz elő, amelyet azonnal el kell látni. Ha szerencséje van, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert szóra sem érdemes a probléma nagysága.

Ha látható repedés vagy törés alakult ki a szélvédőn, akkor ajánlott inkább mesterembert hívni, mert a biztonságos közlekedés mindennél fontosabb, és a kárt szenvedett autóüveggel inkább ne utazzon tovább!
Gyakori eset, hogy a szélvédő a kő felpattanása hatására mindjárt megsérül, észrevehető sérülés keletkezik, amit csak korrekcióval vagy autóüveg cserével lehet megszüntetni.

Az autóüveg sérülésénél az egyik legalapvetőbb teendő, hogy miután megállapítottuk a sérülést, akkor azonnal meg kell tenni a szükséges lépéseket, hogy minél nagyobb legyen az esély az autóüveg ép állapotba hozására!
Csak azt tudjuk javasolni, ha autójáról van szó, tanácsos megbízható szakembert hívnia a szélvédőjavítás Győr Likócs területén és környékén (06 30 602 6000) történő kivitelezéséhez!

Szélvédő csere Győr Likócs

Néhány órán belül elvégzett oldalablak üveg javítás Győr Likócs  vonzáskörzetében akár ünnepnapon, sok évnyi tapasztalat, jótállás, 06 70 602-6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, kedvezményes árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamilyen módon sérül, akkor a sérülés kiterjedtségétől és típusától függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli beszámoló alapján sokszor igen nehézkesen állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a sérült szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere.
Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének megtekintése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a legjobb.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Győr Likócs

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan sérül. A kőfelverődés, bármilyen jelentéktelen problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és az orvoslás lépéseit. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg röviden.
 1. A sérült szélvédőt egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, figyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Előfordulhat, hogy a folyamat alatt, a nem látható részeken keletkezett karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a sérülés, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi szélvédő eltávolítása után jöhet az új berakása. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül tudtuk kiszerelni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a mester nagy gonddal választja ki a legtökéletesebb ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, ezáltal megelőzve a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy speciális ragasztószalaggal a jármű tetejéhez rögzítjük. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédő csere árak – autóüveg csere Győr Likócs

Az árakkal kapcsolatos részletes tájékoztatás a megfelelő oldalunkon olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépjármű, teherautók, illetve busz között, ezért kérjen telefonon árajánlatot.
A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • Az általunk felszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden üvegre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét hétvégén is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági része a járműnek, mint a tökéletes állapotú kerekek, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem tisztességes szakemberrel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Győr Likócs
Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Győr Likócs – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:
 • Lámpabúra polírozás Győr Likócs: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Győr Likócs
 • Szélvédő polírozás Győr Likócs: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló módszer, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Győr Likócs
 • Szélvédő gravírozás Győr Likócs: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Győr Likócs
 • Nano szélvédőbevonat Győr Likócs: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amelynek révén növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és csökkenti a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Győr Likócs
Ha az autóüveg javítás Győr Likócs vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra:
első szélvédő javítás Győr Likócs
Ne feledje, autóüveg csere Győr Likócs területén akár szombaton, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes szélvédő csere árakkal.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 33
Tegnapi: 34
Heti: 98
Havi: 571
Össz.: 25 342

Látogatottság növelés
Oldal: Szélvédő javítása Győr Likócs
Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19. - © 2008 - 2019 - szelvedojavitasgyor.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eu szerviz gyor arak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »