Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19.

Szélvédő javítás Győr, szélvédőcsere Győr akár azonnal, hétvégén is, +36 70 602 6000. Kőfelverődés javítás, repedt szélvédő javítás.

Autóüveg javítása Győrszentiván

Garanciális, potom pénzbe kerülő szélvédőjavítás Győrszentiván területén és régiójában (06 70 602 6000), azonnal.

Szélvédőüveg javítása Győrszentiván – praktikus információk

Minden esetben ragassza le a kár helyét, hogy ne koszolódjon tovább! Nyáron a szélvédő gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédőt a szélvédő üveg károsodásának elhárítása előtt! Színezett autóüveg károsodásának elhárítása is lehetséges! Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható!

Miért minket érdemes választania az autóüveg javítására?
1. A leglényegesebb, amit velünk megőriz, a biztonság. Először is csak jó minőségű szélvédő üveget szerelünk be elismert gyártók termékei közül, másrészt ne bízza magát szép számmal hirdető kontárokra, akik olcsó szerelést ígérve számos laikust megvezetnek.
Mi csak kiváló eszközökkel dolgozunk, és ha minket választ, nyugodtan alhat, sok referenciával bírunk a szélvédő üveg javítás és csere területén, hiszen egy évtizede űzzük ezt a mesterséget.
Szélvédőjavítás Győrszentiván
2. Ünnepnap is vállalunk javítást, és akár házhoz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Győrszentiván
3. Velünk pénzt is spórolhat, mivel a szélvédőt csak akkor cseréljük, ha javítással nem szüntethető meg a rendellenesség.
Sokszor kiküszöbölhetetlennek tűnik az ember számára, de mikor van rá szükség, mennyit kell fizetni érte, és kihez tanácsos fordulni tisztességes, gyors és pénztárcabarát megoldásért? Személygépkocsi, busz, kamion, tehergépkocsi autóüveg javítása a helyszínen.

Olcsó szélvédő javítás Győrszentiván

SZÉLVÉDŐ CSERÉJE VALAMINT SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS EGÉSZ Győrszentiván TERÜLETÉN!

Villámgyors és professzionális szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott sérülések, repedések elhárítása garanciával, javítóműhelyünkben, az Ön házánál vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár ingyenes kiszállással!
Megtörténik, hogy autózás közben a szélvédőre felverődő kő olyan kárt idéz elő, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Ha szerencsénk van, akkor nem kell szakemberhez fordulnia, mert szóra sem érdemes a kár mértéke.

Ha látható hézag vagy törés alakult ki az autóüvegben, akkor tanácsos inkább szakember véleményét kikérni, mert a személyi biztonság mindennél fontosabb, és a problémás autóüveggel inkább ne utazzon tovább!
Nem ritka, hogy az autó ablaka a kő hatására egy pillanat alatt károsodik, észrevehető probléma keletkezik, amit csak korrekcióval vagy autóüveg cserével lehet eltüntetni.

Az autóüveg sérülésénél az egyik legalapvetőbb teendő, hogy miután megállapítottuk a jelenséget, akkor haladéktalanul be kell avatkozni, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédőüveg ép állapotba hozására!
Ha ránk hallgat, ha kocsijáról van szó, tanácsos szakavatott szerelőt megbíznia az autóüveg javítás Győrszentiván területén és régiójában (06/30 602-6000) történő kivitelezéséhez!

Szélvédőcsere Győrszentiván

Néhány órán belül elvégzett szélvédő gravírozás Győrszentiván  régiójában akár munkaszüneti napon, sok évnyi tapasztalat, jótállás, 06 70 602-6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, akciós árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamilyen módon megsérül, akkor a sérülés nagyságától és típusától függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli elmondás alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy lehet-e javítani a sérült szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere.
A legjobb, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a legjobb.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Győrszentiván

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megeshet, hogy kritikus mértékben sérül. A kőfelverődés, akármilyen jelentéktelen problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás lépéseit. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg röviden.
 1. A sérült szélvédőt egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Megeshet azonban, hogy a folyamat alatt, a nem látható helyeken létrejött karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a kár, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi üveg kivétele után jöhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül tudtuk kivenni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a szakember nagy körültekintéssel választja ki a legtökéletesebb ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, ezáltal megakadályozva a mikro hézagos részek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a jármű tetejéhez rögzítjük. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem rakétatudomány, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédőcsere árak – szélvédőcsere Győrszentiván

Az árakkal kapcsolatos részletes tájékoztatás a megfelelő oldalunkon található részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépkocsi, teherautók, illetve busz között, ezért telefonon tudunk pontosabb információt adni.
A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről felszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden szélvédőre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét szünnapokon is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági eleme az autónak, mint a megfelelő állapotban lévő gumiabroncs, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem becsületes szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Győrszentiván
Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédő csere Győrszentiván – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat ajánljuk:
 • Lámpabúra polírozás Győrszentiván: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Győrszentiván
 • Szélvédő polírozás Győrszentiván: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló eljárás, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Győrszentiván
 • Szélvédő gravírozás Győrszentiván: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Győrszentiván
 • Nanobevonat Győrszentiván: speciális, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és csökkenti a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Győrszentiván
Ha a szélvédő javítás Győrszentiván területén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra:
szélvédő javítás háznál Győrszentiván
Ne feledje, autó szélvédőcsere Győrszentiván területén akár hétvégén, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes szélvédő csere árakkal.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 26
Tegnapi: 34
Heti: 91
Havi: 564
Össz.: 25 335

Látogatottság növelés
Oldal: Autóüveg javítása Győrszentiván
Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19. - © 2008 - 2019 - szelvedojavitasgyor.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eu szerviz gyor arak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »