Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19.

Szélvédő javítás Győr, szélvédőcsere Győr akár azonnal, hétvégén is, +36 70 602 6000. Kőfelverődés javítás, repedt szélvédő javítás.

Szélvédő javítása Likócs

Garanciális, potom pénzbe kerülő autóüveg javítás Likócs területén és környékén (+36 70 602 6000), nagyon rövid idő alatt.

Szélvédő javítása Likócs – praktikus tudnivalók

Először ragassza le a károsodást, hogy ne szennyeződjön! Nyári időszakban a szélvédő üveg gyorsabban reped! Ne mossa le az autóüveget az autóüveg károsodásának elhárítása előtt! Színezett autóüveg szerelése is lehetséges! Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani! Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

Miért minket érdemes választania a szélvédő javítására?
1. A leglényegesebb, amit velünk elér, a biztonság. Először is kizárólag bizonyított minőségű autóüveget építünk be minőségi gyártók anyagai közül, másrészt ne bízza magát a piacon jelen lévő nem hozzáértő szerelőkre, akik jócskán áron aluli munkát ígérve kihasználják az emberek jóhiszeműségét.
Mi csak kitűnő eszközökkel dolgozunk, és ha minket hív, nyugodtan alhat, számos referenciával bírunk az autóüveg javítás és csere területén, mert egy évtizede szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Likócs
2. Akár szombaton is vállalunk szélvédő helyreállítást, és akár házhoz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Likócs
3. Velünk pénzt is takaríthat meg, mert a szélvédő üveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem szüntethető meg a sérülés.
Gyakran kiküszöbölhetetlennek tűnik, de mikor kell tényleg megcsináltatni, pénztárcabarát megoldás-e, és kihez tanácsos fordulni korrekt, villámgyors és kedvező árú megoldásért? Személygépjármű, autóbusz, kamion, tehergépkocsi szélvédő javítása Likócson, akár a helyszínen is.

Olcsó szélvédő javítás Likócs

SZÉLVÉDŐCSERE VALAMINT SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁSA EGÉSZ Likócs TERÜLETÉN!

Gyors és profi szélvédőjavítás, a szélvédőn kőfelverődések által okozott károsodások, hézagok orvoslása garanciával, műhelyünkben, az Ön házánál vagy a helyszínen, akár kiszállási díj nélkül!
Megesik, hogy menet közben a szélvédőre felpattanó kő olyan sérülést idéz elő, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Szerencsés esetben, akkor nem kell szerelőt hívni, mert szóra sem érdemes a kár kiterjedése.

Ha látható rés vagy törés alakult ki a szélvédőn, akkor érdemes inkább szakember véleményét kikérni, mert a személyi biztonság mindennél fontosabb, és a sérült szélvédővel inkább ne haladjon tovább!
Időnként előfordul, hogy a szélvédő a kőfelverődés hatására egy pillanat alatt károsodik, szemmel látható probléma keletkezik, amit csak helyreállítással vagy szélvédő cserével lehet eltüntetni.

A szélvédő sérülésénél az egyik legalapvetőbb feladat, hogy miután meghatároztuk a sérülést, akkor haladéktalanul cselekedjünk, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédő megmentésére!
Jusson eszébe, ha kocsijáról van szó, tanácsos megbízható szakembert választania a szélvédőjavítás Likócs területén és környékén (06/30 602-6000) való kivitelezéséhez!

Szélvédő csere Likócs

Rövid határidőn belüli szélvédő csere hétvégén Likócs  területén akár ünnepnapon, több évtizedes tapasztalat, jótállás, 06-30-602-6000 Szita Ferenc. Teljes körű kárrendezés, kedvező árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valamiképpen sérül, akkor a sérülés mértékétől és fajtájától függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli elmondás alapján sokszor igen nehézkesen állapítható meg az, hogy kivitelezhető-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere.
Azt szoktuk javasolni, ha az autó károsodásának szemrevételezése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a kívánatos.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Likócs

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megeshet, hogy kritikus mértékben károsodik. A kőfelverődés, bármilyen elhanyagolható problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és az orvoslás menetét. A továbbiakban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.
 1. A megrongálódott szélvédőt egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Ennek ellenére megtörténhet, hogy menet közben, a nem látható helyeken létrejött karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi autóüveg eltávolítása után következhet az új berakása. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül lehetett kiszerelni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a soron lévő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a mester nagy gonddal választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, így megakadályozva a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez fixáljuk. Ekkor még nem lehet közlekedni az autóval, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő csere nem rakétatudomány, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédőcsere árak – szélvédőcsere Likócs

Az árakra vonatkozó bővebb tájékoztatás a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személyautó, teherautók, illetve busz között, ezért konkrét problémájával kapcsolatban várjuk közvetlen hívását.
A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről felszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden szélvédőre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét hétvégén is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági része az autónak, mint a tökéletes állapotban lévő gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem korrekt szakemberrel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Likócs
Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Autóüveg csere Likócs – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokat kínáljuk:
 • Lámpabúra polírozás Likócs: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Likócs
 • Szélvédő polírozás Likócs: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Likócs
 • Szélvédő gravírozás Likócs: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Likócs
 • Nanobevonat Likócs: speciális, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Likócs
Ha a kőfelverődés javítás Likócs övezetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra:
busz szélvédő javítás Likócs
Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Likócs területén akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő csere árakkal.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 34
Tegnapi: 34
Heti: 99
Havi: 572
Össz.: 25 343

Látogatottság növelés
Oldal: Szélvédő javítása Likócs
Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19. - © 2008 - 2019 - szelvedojavitasgyor.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eu szerviz gyor arak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »