Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19.

Szélvédő javítás Győr, szélvédőcsere Győr akár azonnal, hétvégén is, +36 70 602 6000. Kőfelverődés javítás, repedt szélvédő javítás.

Autóüveg javítása Sárás

Garanciával történő, filléres szélvédőjavítás Sárás területén és régiójában (06 70 602 6000), nagyon rövid idő alatt.

Szélvédő javítás Sárás – megszívlelendő tippek

Mindig ragassza le a kár helyét, hogy ne koszolódjon tovább! Melegben a szélvédő üveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédő üveget a szélvédő üveg hibájának megszüntetése előtt! Színezett autóüveg hibájának megszüntetése is lehetséges! Fűtőszálas autóüveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

A SportVerda műsorában szerepeltünk

Miért minket érdemes választania az autóüveg ép állapotba hozására?
1. A leglényegesebb, amit velünk nyer, a biztonság. Először is csak minőségi autóüveget építünk be bevált gyártók termékei közül, másfelől ne hagyatkozzon szép számmal hirdető ál-szakemberekre, akik jutányos szerelést ígérve számos laikust megvezetnek.
Mi kizárólag jó minőségű termékekkel dolgozunk, és ha hozzánk fordul, nem kell idegeskednie, számos referenciával bírunk a szélvédő üveg javítás és csere területén, mert régóta űzzük ezt a mesterséget.
Szélvédőjavítás Sárás
2. Hétvégén is vállalunk szerelést, és akár az Ön otthonába is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Sárás
3. Velünk pénzt is spórolhat, mivel a autóüveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem szüntethető meg a probléma.
Gyakorta szükségszerűnek látszik, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, mik a költségei, és kit bízhatok meg vele tisztességes, gyors és kedvezményes megoldásért? Személygépkocsi, busz, kamion, tehergépjármű autóüveg javítása a helyszínen.

Olcsó szélvédő javítás Sárás

SZÉLVÉDŐ CSERE ÉS SZÉLVÉDŐJAVÍTÁS EGÉSZ Sárás VONZÁSKÖRZETÉBEN!

Gyors és szakértő szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott sérülések, repedések kiküszöbölése garanciával, műhelyünkben, Önnél vagy a helyszínen, akár ingyenes kiszállással!
Megesik, hogy menet közben a szélvédőre felpattanó kő olyan sérülést okoz, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Szerencsés esetben, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert említésre sem méltó a probléma mértéke.

Ha látható hézag vagy törés jött létre a szélvédőn, akkor ajánlott inkább szakember véleményét kikérni, mert a biztonság első számú szempont, és a kárt szenvedett autóüveggel inkább nem érdemes kockáztatni!
Sokszor megtörténik, hogy az autóüveg a kő felpattanása hatására egy pillanat alatt megreped, észrevehető sérülés keletkezik, amit csak helyreállítással vagy autóüveg cserével lehet eltüntetni.

A szélvédő sérülésénél az egyik legalapvetőbb teendő, hogy miután meghatároztuk a rendellenességet, akkor azonnal intézkedjünk, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédőüveg helyreállítására!
Jusson eszébe, ha autójáról van szó, érdemes jól képesített szerelőt hívnia a szélvédő javítás Sárás területén és régiójában (06 30 602 6000) történő kivitelezéséhez!

Szélvédő csere Sárás

Néhány órán belül elvégzett szélvédő szerviz Sárás  környékén akár ünnepnapon, több évtizedes tapasztalat, jótállás, 06 70 602-6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, korrekt árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamiképpen megsérül, akkor a sérülés nagyságától és típusától függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor igen nehézkesen dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a sérült szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség.
Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének megtekintése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a kívánatos.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Sárás

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kavicsfelverődés, akármilyen kis problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és a gyógyítás folyamatát. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.
 1. A károsodott autóüveget egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, odafigyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Ennek ellenére megtörténhet, hogy az eljárás során, a nem látható helyeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a kár, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi üveg eltávolítása után következhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen sikerült eltávolítani, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a soron lévő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a mester nagy körültekintéssel választja ki a legtökéletesebb ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, ezzel megelőzve a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy különleges ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez rögzítjük. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni az autóval, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem rakétatudomány, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédő csere árak – szélvédőcsere Sárás

Az árakra vonatkozó részletes információ a megfelelő oldalunkon olvasható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépjármű, teherautók, illetve autóbusz között, ezért telefonon tudunk pontosabb információt adni.
A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • Az általunk felszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden autóüvegre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét szünnapokon is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági eleme a járműnek, mint a tökéletes állapotú gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem korrekt szakemberrel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!
Szélvédőcsere Sárás
Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Sárás – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:
 • Lámpabúra polírozás Sárás: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Sárás
 • Szélvédő polírozás Sárás: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló módszer, amelynek ára és időigénye a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Sárás
 • Szélvédő gravírozás Sárás: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Sárás
 • Nanobevonat Sárás: speciális, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Sárás
Ha a szélvédőrepedés javítás Sárás vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra:
szélvédő javítása háznál Sárás
Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Sárás területén akár hétvégén, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő csere árakkal.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 21
Tegnapi: 34
Heti: 86
Havi: 559
Össz.: 25 330

Látogatottság növelés
Oldal: Autóüveg javítása Sárás
Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19. - © 2008 - 2019 - szelvedojavitasgyor.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eu szerviz gyor arak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »