Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19.

Szélvédő javítás Győr, szélvédőcsere Győr akár azonnal, hétvégén is, +36 70 602 6000. Kőfelverődés javítás, repedt szélvédő javítás.

Szélvédő javítás Révfalu

Garanciális, pénztárca kímélő szélvédő javítás Révfalu területén és régiójában (36 70 602-6000), perceken belüli indulással.

Szélvédőjavítás Révfalu – hasznos tudnivalók

Mindig ragassza le a kár helyét, hogy ne szennyeződjön! Nyáron a szélvédő üveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédő üveget az autóüveg javítása előtt! Színezett autóüveg szerelése is lehetséges! Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani! Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

Médiaszereplésünk a televízióban

Miért minket érdemes választania a szélvédőüveg megmentésére?
1. A leglényegesebb, amit velünk nyer, a biztonság. Először is csak jól bevált szélvédőt szerelünk be jól ismert gyártók ragasztói közül, másfelől ne hagyatkozzon szép számmal hirdető kontárokra, akik jócskán áron aluli szerelést ígérve sok embert becsapnak.
Mi csakis kiváló eszközökkel dolgozunk, és ha hozzánk fordul, nem kell idegeskednie, nem kevés referenciával rendelkezünk az autóüveg javítás és csere területén, hiszen régóta szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Révfalu
2. Ünnepnap is végzünk hibaelhárítást, és akár Önhöz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Révfalu
3. Velünk pénzt is spórolhat, mivel a autóüveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a kár.
A legtöbb esetben kiküszöbölhetetlennek látszik, de mikor kell tényleg megcsináltatni, mik a költségei, és melyik szakembert válasszam lelkiismeretes, villámgyors és kedvező megoldásért? Személygépjármű, busz, kamion, tehergépkocsi autóüveg javítása a sérülés helyszínén.

Olcsó szélvédő javítás Révfalu

AUTÓÜVEG CSERE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS EGÉSZ Révfalu KÖRNYÉKÉN!

Villámgyors és szakszerű szélvédő javítás, a szélvédőn kőfelverődések által okozott károk, rések elhárítása garanciával, műhelyünkben, az Ön házánál vagy a helyszínen, akár kiszállási díj nélkül!
Megtörténik, hogy menet közben a szélvédőre felverődő kő olyan problémát vált ki, amelyet azonnal el kell látni. Ha szerencséje van, akkor nem kell szerelőt hívni, mert nagyon kicsi a kár mértéke.

Ha látható anyagfolytonossági hiány vagy törés jött létre az autóüvegben, akkor érdemes inkább szakember véleményét kikérni, mert a személyi biztonság mindennél fontosabb, és a sérült autóüveggel inkább ne utazzon tovább!
Időnként előfordul, hogy a szélvédő a kőfelverődés hatására egyből károsodik, szemmel látható probléma keletkezik, amit csak szakember beavatkozásával vagy autóüveg cserével lehet kiküszöbölni.

A szélvédő sérülésénél az egyik legfontosabb dolog, hogy miután meghatároztuk a problémát, akkor azonnal intézkedjünk, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédőüveg ép állapotba hozására!
Ha ránk hallgat, ha autójáról van szó, érdemes jó szakműhelyt megbíznia a szélvédő javítás Révfalu területén és régiójában (06/70 602-6000) való végrehajtásához!

Szélvédő csere Révfalu

Néhány órán belül elvégzett autóüveg cseréje Révfalu  vonzáskörzetében akár a helyszínen, sok évnyi tapasztalat, jótállás, (70) 602-6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, pénztárcakímélő árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valamiképpen károsodik, akkor a sérülés nagyságától és fajtájától függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor igen nehezen állapítható meg az, hogy kivitelezhető-e javítani a sérült szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség.
Általában az a célravezető, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás javasolt.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Révfalu

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan károsodik. A kavicsfelverődés, akármilyen elhanyagolható problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és az orvoslás menetét. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.
 1. A károsodott üveget egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, figyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Megeshet azonban, hogy menet közben, a nem látható részeken kialakult karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi autóüveg kiszerelése után jöhet az új behelyezése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen tudtuk kivenni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a soron lévő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a szakember nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, így kiküszöbölve a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy speciális ragasztószalaggal a jármű tetejéhez rögzítjük. Ezután még nem lehet közlekedni a kocsival, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem rakétatudomány, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédőcsere árak – szélvédőcsere Révfalu

Az árakkal kapcsolatos részletes tájékoztatás a megfelelő oldalunkon található részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személyautó, teherautók, illetve busz között, ezért konkrét problémájával kapcsolatban várjuk közvetlen hívását.
A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről felszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden autóüvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere iparágára szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét szünnapokon is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági része az autónak, mint a megfelelő állapotban lévő gumiabroncs, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem megbízható szakemberrel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Révfalu
Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Révfalu – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat kínáljuk:
 • Lámpabúra polírozás Révfalu: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Révfalu
 • Szélvédő polírozás Révfalu: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló módszer, amelynek költsége és időigénye a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Révfalu
 • Szélvédő gravírozás Révfalu: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Révfalu
 • Nanobevonat Révfalu: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amely által fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Révfalu
Ha a kőfelverődés javítás Révfalu környékén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra:
szélvédő javítás háznál Révfalu
Ne feledje, autóüveg csere Révfalu területén akár hétvégén, 15 éves tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, tisztességes szélvédő csere árakkal.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 31
Tegnapi: 34
Heti: 96
Havi: 569
Össz.: 25 340

Látogatottság növelés
Oldal: Szélvédő javítás Révfalu
Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19. - © 2008 - 2019 - szelvedojavitasgyor.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eu szerviz gyor arak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »