Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19.

Szélvédő javítás Győr, szélvédőcsere Győr akár azonnal, hétvégén is, +36 70 602 6000. Kőfelverődés javítás, repedt szélvédő javítás.

Szélvédő javítása Ménfőcsanak

Garanciával történő, kedvező szélvédő javítás Ménfőcsanak területén és régiójában (36 70 602-6000), perceken belüli indulással.

Szélvédő javítás Ménfőcsanak – praktikus információk

Minden esetben ragassza le a kár helyét, hogy ne koszolódjon tovább! Nyári időszakban a szélvédő gyorsabban reped! Ne mossa le az autóüveget a szélvédő üveg javítása előtt! Színezett autóüveg hibájának megszüntetése is lehetséges! Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható!

Miért minket válasszon a szélvédőüveg helyreállítására?
1. A legfontosabb, amit velünk megőriz, a biztonság. Egyfelől kizárólag jól bevált autóüveget szerelünk be jól ismert gyártók ragasztói közül, másrészt ne bízza magát a hangoskodó hozzá nem értő „szakemberekre”, akik jócskán áron aluli munkát ígérve sok embert becsapnak.
Mi kizárólag jó minőségű szerszámokkal dolgozunk, és ha velünk végezteti a javítást, nyugodt lehet, nem kevés referenciával bírunk a szélvédő javítás és csere területén, hiszen egy évtizede foglalkozunk ezzel.
Szélvédőjavítás Ménfőcsanak
2. Akár vasárnap is végzünk szélvédő helyreállítást, és akár házhoz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Ménfőcsanak
3. Velünk pénzt is takaríthat meg, mivel a szélvédő üveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a sérülés.
Sokszor szükségszerűnek tűnik az ember számára, de mikor van rá szükség, mik a költségei, és melyik szakembert válasszam becsületes, gyors és jutányos megoldásért? Gépkocsi, autóbusz, kamion, tehergépjármű szélvédő javítása a sérülés helyszínén.

Olcsó szélvédő javítás Ménfőcsanak

SZÉLVÉDŐCSERE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁSA EGÉSZ Ménfőcsanak KÖRNYÉKÉN!

Villámgyors és professzionális szélvédő javítás, a szélvédőn kőfelverődések által okozott sérülések, rések kiküszöbölése garanciával, műhelyünkben, otthonában vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár ingyenes kiszállással!
Megesik, hogy menet közben a szélvédőre felverődő kő olyan problémát idéz elő, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Ha szerencsénk van, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert szóra sem érdemes a sérülés kiterjedése.

Ha látható rés vagy törés alakult ki az autóüvegben, akkor ajánlott inkább szakember véleményét kikérni, mert a biztonságos közlekedés elsődleges prioritású, és a kárt szenvedett szélvédővel inkább ne haladjon tovább!
Nem ritka, hogy az autóüveg a kő hatására egyből károsodik, látható kár keletkezik, amit csak szakember beavatkozásával vagy autóüveg cserével lehet megszüntetni.

Az autóüveg sérülésénél az egyik legfontosabb dolog, hogy miután meghatároztuk a bajt, akkor haladéktalanul meg kell tenni a szükséges lépéseket, hogy minél nagyobb legyen az esély az autóüveg ép állapotba hozására!
Ne feledje, ha gépjárművéről van szó, érdemes jó szerelőt megbíznia a szélvédőjavítás Ménfőcsanak területén és vonzáskörzetében (06 70 602 6000) való kivitelezéséhez!

Szélvédőcsere Ménfőcsanak

Néhány órán belül elvégzett hátsó szélvédőcsere Ménfőcsanak  területén akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalat, garancia, 06-30-602-6000 Szita Ferenc. Teljes körű kárrendezés, megfizethető árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon károsodik, akkor a sérülés kiterjedtségétől és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más választás, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor igen nehézkesen állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség.
Általában az a célravezető, ha az autó károsodásának szemrevételezése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás javasolt.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Ménfőcsanak

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megeshet, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kőfelverődés, bármilyen csekély problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás folyamatát. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg röviden.
 1. A károsodott szélvédőt egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Ennek ellenére megtörténhet, hogy a folyamat alatt, a nem látható részeken kialakult karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a kár, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi szélvédő eltávolítása után jöhet az új berakása. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül tudtuk kiemelni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a mester nagy gonddal választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, ezzel megelőzve a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy speciális ragasztószalaggal a jármű tetejéhez fixáljuk. Ekkor még nem lehet menni a járművel, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem elvontan bonyolult dolog, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédőcsere árak – autóüveg csere Ménfőcsanak

Az árakra vonatkozó részletes információ a megfelelő oldalunkon olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személyautó, teherautók, illetve autóbusz között, ezért telefonon tudunk pontosabb információt adni.
A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről felszerelt szélvédők gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden üvegre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét szünnapokon is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági része az autónak, mint a megfelelő állapotú kerekek, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem becsületes céggel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Ménfőcsanak
Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédőcsere Ménfőcsanak – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokat kínáljuk:
 • Lámpabúra polírozás Ménfőcsanak: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Ménfőcsanak
 • Szélvédő polírozás Ménfőcsanak: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló eljárás, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Ménfőcsanak
 • Szélvédő gravírozás Ménfőcsanak: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Ménfőcsanak
 • Nano szélvédőbevonat Ménfőcsanak: speciális, vízlepergető hatású technológia, amely által növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Ménfőcsanak
Ha a szélvédő javítás Ménfőcsanak övezetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra:
teherautó szélvédő csere Ménfőcsanak
Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Ménfőcsanak területén akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő csere árakkal.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 22
Tegnapi: 34
Heti: 87
Havi: 560
Össz.: 25 331

Látogatottság növelés
Oldal: Szélvédő javítása Ménfőcsanak
Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19. - © 2008 - 2019 - szelvedojavitasgyor.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eu szerviz gyor arak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »