Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19.

Szélvédő javítás Győr, szélvédőcsere Győr akár azonnal, hétvégén is, +36 70 602 6000. Kőfelverődés javítás, repedt szélvédő javítás.

Szélvédő javítása Gyirmót

Garanciális, olcsó szélvédő javítás Gyirmót területén és régiójában (+36 70 602 6000), azonnal.

Szélvédőüveg javítása Gyirmót – megszívlelendő információk

Mindig ragassza le a kár helyét, hogy ne kerüljön bele piszok! Melegben az autóüveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédő üveget a szélvédő üveg hibájának megszüntetése előtt! Színezett szélvédő üveg szerelése is lehetséges! Fűtőszálas szélvédő üveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

Miért minket érdemes választania az autóüveg helyreállítására?
1. A legfontosabb, amit velünk elér, a biztonság. Először is kizárólag jó minőségű szélvédőt építünk be bevált gyártók ragasztói közül, másrészt ne hagyatkozzon a piacon jelen lévő hozzá nem értő „szakemberekre”, akik jócskán áron aluli szerelést ígérve sok embert becsapnak.
Mi csakis kitűnő termékekkel dolgozunk, és ha hozzánk fordul, nem kell idegeskednie, nem kevés referenciával bírunk a szélvédő üveg javítás és csere Gyirmót területén, hiszen régóta szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Gyirmót
2. Akár szombaton is vállalunk javítást, és akár házhoz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Gyirmót
3. Velünk pénzt is takaríthat meg, mivel a szélvédő üveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem orvosolható a gond.
Gyakran elkerülhetetlennek tűnik az ember számára, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, mennyit kell fizetni érte, és kit bízhatok meg vele tisztességes, gyors és filléres megoldásért? Személyautó, busz, kamion, teherautó autóüveg javítása a sérülés helyszínén.

Olcsó szélvédő javítás Gyirmót

SZÉLVÉDŐ CSERÉJE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁSA EGÉSZ Gyirmót VONZÁSKÖRZETÉBEN!

Gyors és szakszerű szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott károsodások, rések orvoslása garanciával, műhelyünkben, az Ön garázsában vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár ingyenes kiszállással!
Előfordul, hogy autózás közben a szélvédőre felpattanó kő olyan problémát vált ki, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Szerencsés esetben, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert elhanyagolható a probléma nagysága.

Ha látható hézag vagy törés jött létre a szélvédőn, akkor ajánlott inkább szakember véleményét kikérni, mert a személyi biztonság első számú szempont, és a sérült szélvédővel inkább ne haladjon tovább!
Nem ritka, hogy az autó szélvédője a kő hatására mindjárt megsérül, szemmel látható kár keletkezik, amit csak szakember beavatkozásával vagy szélvédő cserével lehet megszüntetni.

Az autóüveg sérülésénél az egyik legalapvetőbb teendő, hogy miután észleltük a bajt, akkor időben meg kell tenni a szükséges lépéseket, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédő javítására!
Ne feledje, ha kocsijáról van szó, érdemes jó szerelőt hívnia a szélvédő javítás Gyirmót területén és vonzáskörzetében (06 70 602 6000) való elvégzéséhez!

Szélvédőcsere Gyirmót

Akár azonnali szélvédőcsere CASCO-ra Gyirmót  területén akár munkaszüneti napon, sok évnyi tapasztalat, garancia, 06 70 602-6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, kedvező árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon megsérül, akkor a sérülés mértékétől és fajtájától függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más választás, csak a szélvédő csere. Telefonos elmondás alapján sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy megoldható-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség.
Azt szoktuk javasolni, ha az autó károsodásának megtekintése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás ajánlott.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Gyirmót

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy súlyosan károsodik. A kavicsfelverődés, akármilyen csekély problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és az orvoslás menetét. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.
 1. A sérült szélvédőt egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Megeshet azonban, hogy menet közben, a nem látható részeken kialakult karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a kár, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi üveg kivétele után következhet az új berakása. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül sikerült kiemelni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Itt a mester nagy figyelemmel választja ki a legjobb ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, ezzel megakadályozva az apró hézagos területek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez rögzítjük. Ezután még nem lehet menni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő csere nem rakétatudomány, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédőcsere árak – autóüveg csere Gyirmót

Az árakkal kapcsolatos részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban található részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépjármű, teherautók, illetve busz között, ezért kérjen telefonon árajánlatot.
A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • Az általunk beszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden szélvédőre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk az autóüveg csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét munkaszüneti napokon is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági része az autónak, mint a megfelelő állapotú gumiabroncs, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem tisztességes szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Gyirmót
Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Gyirmót – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokat ajánljuk:
 • Lámpabúra polírozás Gyirmót: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Gyirmót
 • Szélvédő polírozás Gyirmót: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló módszer, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Gyirmót
 • Szélvédő gravírozás Gyirmót: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Gyirmót
 • Nanobevonat Gyirmót: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amely által megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és csökkenti a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Gyirmót
Ha a szélvédő javítás Gyirmót övezetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra:
akciós autóüveg beszerelés Gyirmót
Ne feledje, autó szélvédőcsere Gyirmót területén akár szombaton, 15 éves tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes szélvédő csere árakkal.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 34
Heti: 81
Havi: 554
Össz.: 25 325

Látogatottság növelés
Oldal: Szélvédő javítása Gyirmót
Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19. - © 2008 - 2019 - szelvedojavitasgyor.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eu szerviz gyor arak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »