Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19.

Szélvédő javítás Győr, szélvédőcsere Győr akár azonnal, hétvégén is, +36 70 602 6000. Kőfelverődés javítás, repedt szélvédő javítás.

Szélvédő javítása Nádorváros

Garanciával történő, olcsó autóüveg javítás Nádorváros területén és vonzáskörzetében (06 70 602 6000), perceken belüli indulással.

Szélvédőjavítás Nádorváros – hasznos információk

Először ragassza le a károsodást, hogy ne koszolódjon tovább! Nyáron az autóüveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédőt a szélvédő üveg szerelése előtt! Színezett szélvédő üveg javítása is lehetséges! Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani! Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

A SportVerda vendégei voltunk

Miért minket válasszon a szélvédőüveg helyreállítására?
1. A leglényegesebb, amit velünk nyer, a biztonság. Egyrészt csak jól bevált szélvédő üveget helyezünk be elismert gyártók termékei közül, másfelől ne hagyatkozzon a piacon jelen lévő kontárokra, akik olcsó szerelést ígérve sokakat átvernek.
Mi csakis kitűnő eszközökkel dolgozunk, és ha minket bíz meg a hiba elhárításával, nem kell idegeskednie, sok referenciával bírunk a szélvédő javítás és csere területén, mivel egy évtizede szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Nádorváros
2. Akár szombaton is vállalunk hibaelhárítást, és akár Önhöz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Nádorváros
3. Velünk pénzt is takaríthat meg, tekintve, hogy a szélvédő üveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem szüntethető meg a kár.
A legtöbb esetben elkerülhetetlennek tűnik, de mikor van rá szükség, mennyit kell fizetni érte, és kit bízhatok meg vele lelkiismeretes, gyors és kedvező árú megoldásért? Személygépjármű, autóbusz, kamion, tehergépjármű szélvédő javítása a helyszínen.

Olcsó szélvédő javítás Nádorváros

SZÉLVÉDŐ CSERÉJE VALAMINT AUTÓÜVEG JAVÍTÁS EGÉSZ Nádorváros RÉGIÓJÁBAN!

Villámgyors és szakszerű szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott károk, hézagok elhárítása garanciával, telephelyünkön, az Ön házánál vagy a sérülés helyszínén, akár ingyenes kiérkezéssel!
Megtörténik, hogy autózás közben a szélvédőre felpattanó kő olyan sérülést vált ki, amelyet orvosolni kell. Ha szerencséje van, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert említésre sem méltó a sérülés mértéke.

Ha látható anyagfolytonossági hiány vagy törés jött létre az autóüvegben, akkor tanácsos inkább szakember véleményét kikérni, mert a személyi biztonság mindennél fontosabb, és a problémás szélvédővel inkább ne utazzon tovább!
Sokszor megtörténik, hogy az autó szélvédője a kő hatására azonnal károsodik, látható sérülés keletkezik, amit csak helyreállítással vagy szélvédő cserével lehet eltüntetni.

A szélvédő sérülésénél az egyik legfontosabb teendő, hogy miután meghatároztuk a jelenséget, akkor azonnal intézkedjünk, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédő helyreállítására!
Ha ránk hallgat, ha autójáról van szó, tanácsos megbízhatóan dolgozó szakembert hívnia a szélvédő javítás Nádorváros területén és övezetében (06/30 602-6000) való elvégzéséhez!

Szélvédő csere Nádorváros

Rövid határidőn belüli szélvédős házhoz Nádorváros  vonzáskörzetében akár ünnepnapon, sok évnyi tapasztalat, garancia, 06-30-602-6000 Szita Ferenc. Teljes körű kárrendezés, megfizethető árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamilyen módon sérül, akkor a sérülés nagyságától és típusától függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli elmondás alapján sokszor igen nehezen állapítható meg az, hogy kivitelezhető-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere.
A legjobb, ha az autó szélvédőjének megtekintése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás javasolt.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Nádorváros

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kavicsfelverődés, bármilyen elhanyagolható problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás eljárását. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.
 1. A károsodott autóüveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Ennek ellenére megtörténhet, hogy a folyamat alatt, a nem látható helyeken létrejött karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a sérülés, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi üveg kivétele után következhet az új berakása. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen tudtuk kiszerelni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a mester nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, ezzel megakadályozva a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal az autó tetejéhez fixáljuk. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni az autóval, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Autóüveg csere árak – szélvédő csere Nádorváros

Az árakkal kapcsolatos bővebb információ a megfelelő oldalunkon található részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépkocsi, kisteherautók, illetve kamion között, ezért konkrét problémájával kapcsolatban várjuk közvetlen hívását.
A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • Az általunk felszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden szélvédőre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét hétvégén is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági eleme a járműnek, mint a tökéletes állapotban lévő gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem korrekt szakemberrel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Nádorváros
Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédőcsere Nádorváros – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat ajánljuk:
 • Lámpabúra polírozás Nádorváros: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Nádorváros
 • Szélvédő polírozás Nádorváros: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló eljárás, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Nádorváros
 • Szélvédő gravírozás Nádorváros: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Nádorváros
 • Nanobevonat Nádorváros: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amely által megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és csökkenti a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Nádorváros
Ha a szélvédőrepedés javítás Nádorváros területén érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra:
szélvédős mester Nádorváros
Ne feledje, autóüveg csere Nádorváros területén akár szombaton, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, elfogadható szélvédő csere árakkal.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 30
Tegnapi: 34
Heti: 95
Havi: 568
Össz.: 25 339

Látogatottság növelés
Oldal: Szélvédő javítása Nádorváros
Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19. - © 2008 - 2019 - szelvedojavitasgyor.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eu szerviz gyor arak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »