Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19.

Szélvédő javítás Győr, szélvédőcsere Győr akár azonnal, hétvégén is, +36 70 602 6000. Kőfelverődés javítás, repedt szélvédő javítás.

Szélvédő javítás Szabadhegy

Garanciális, kedvező szélvédő javítás Szabadhegy területén és övezetében (36 70 602-6000), perceken belüli indulással.

Szélvédő javítása Szabadhegy – gyakorlati tanácsok

Minden esetben ragassza le a károsodást, hogy ne koszolódjon tovább! Melegben a szélvédő gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédőt a szélvédő szerelése előtt! Színezett szélvédő szerelése is lehetséges! Fűtőszálas szélvédő üveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható!

A SportVerda vendégei voltunk

Miért minket válasszon a szélvédő ép állapotba hozására?
1. A leglényegesebb, amit velünk elér, a biztonság. Egyrészt kizárólag minőségi autóüveget helyezünk be bevált gyártók ragasztói közül, másfelől ne hagyatkozzon a piacon jelen lévő nem hozzáértő szerelőkre, akik jutányos szerelést ígérve kihasználják az emberek jóhiszeműségét.
Mi csak kiváló szerszámokkal dolgozunk, és ha minket hív, nyugodt lehet, számos referenciával bírunk az autóüveg javítás és csere területén, mivel egy évtizede szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Szabadhegy
2. Akár vasárnap is végzünk szélvédő helyreállítást, és akár házhoz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Szabadhegy
3. Velünk pénzt is takaríthat meg, tekintve, hogy a szélvédőt csak akkor cseréljük, ha javítással nem orvosolható a rendellenesség.
Gyakorta kiküszöbölhetetlennek látszik, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, mennyibe kerül, és kihez tanácsos fordulni becsületes, villámgyors és megfizethető megoldásért? Személygépjármű, busz, kamion, tehergépjármű autóüveg javítása a sérülés helyszínén.

Olcsó szélvédő javítás Szabadhegy

AUTÓÜVEG CSERE VALAMINT SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS EGÉSZ Szabadhegy KÖRNYÉKÉN!

Villámgyors és szakszerű szélvédőjavítás, a szélvédőn kőfelverődések által okozott sérülések, szélvédőrepedések megszüntetése garanciával, javítóműhelyünkben, az Ön garázsában vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár kiszállási díj nélkül!
Nem ritka eset, hogy vezetés közben a szélvédőre felverődő kő olyan sérülést okoz, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Szerencsés esetben, akkor nem kell szakembert hívni, mert elhanyagolható a kár nagysága.

Ha látható hézag vagy törés alakult ki a szélvédőn, akkor tanácsos inkább szakember véleményét kikérni, mert a biztonság mindennél fontosabb, és a sérült szélvédővel inkább nem érdemes kockáztatni!
Nem ritka, hogy az autó szélvédője a kő hatására egyből károsodik, látható sérülés keletkezik, amit csak javítással vagy autóüveg cserével lehet kiküszöbölni.

A szélvédő sérülésénél az egyik alapvető feladat, hogy miután meghatároztuk a gondot, akkor haladéktalanul intézkedjünk, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédőüveg javítására!
Csak azt tudjuk javasolni, ha gépjárművéről van szó, tanácsos leinformált szakműhelyt megbíznia az autóüveg javítás Szabadhegy területén és környékén (06/30 602-6000) történő elvégzéséhez!

Szélvédő csere Szabadhegy

Rövid határidőn belüli kisteherautó szélvédő cseréje Szabadhegy  környékén akár munkaszüneti napon, sok évnyi tapasztalat, jótállás, (70) 602-6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, pénztárcabarát árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valamiképpen megsérül, akkor a sérülés mértékétől és típusától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor nagyon nehézkesen állapítható meg az, hogy kivitelezhető-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség.
A legjobb, ha az autó szélvédőjének felmérése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás javasolt.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Szabadhegy

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy súlyosan károsodik. A kőfelverődés, bármilyen kis problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés eljárását. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.
 1. A károsodott autóüveget egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Ennek ellenére megtörténhet, hogy menet közben, a nem látható részeken kialakult karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a kár, azt egy különleges festékkel még a beépítést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi üveg kiszerelése után jöhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen tudtuk kivenni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a szakember nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, így kiküszöbölve az apró hézagos részek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez fixáljuk. Ekkor még nem lehet közlekedni a kocsival, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem elvontan bonyolult dolog, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Autóüveg csere árak – szélvédőcsere Szabadhegy

Az árakkal kapcsolatos részletes információ a megfelelő oldalunkon található részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépjármű, kisteherautók, illetve autóbusz között, ezért kérjen telefonon árajánlatot.
A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről beszerelt szélvédők gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden üvegre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere iparágára szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét vasárnap is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági eleme az autónak, mint a jó állapotú gumi, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem tisztességes szakemberrel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Szabadhegy
Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédőcsere Szabadhegy – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:
 • Lámpabúra polírozás Szabadhegy: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Szabadhegy
 • Szélvédő polírozás Szabadhegy: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló eljárás, amelynek ára és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Szabadhegy
 • Szélvédő gravírozás Szabadhegy: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Szabadhegy
 • Nano szélvédőbevonat Szabadhegy: speciális, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Szabadhegy
Ha a kőfelverődés javítás Szabadhegy régiójában érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra:
megrepedt szélvédő szerelése Szabadhegy
Hadd emlékeztessük, autóüveg csere Szabadhegy területén akár hétvégén, 15 éves tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő csere árakkal.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 36
Tegnapi: 34
Heti: 101
Havi: 574
Össz.: 25 345

Látogatottság növelés
Oldal: Szélvédő javítás Szabadhegy
Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19. - © 2008 - 2019 - szelvedojavitasgyor.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eu szerviz gyor arak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »