Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19.

Szélvédő javítás Győr, szélvédőcsere Győr akár azonnal, hétvégén is, +36 70 602 6000. Kőfelverődés javítás, repedt szélvédő javítás.

Szélvédő javítás Jancsifalu

Garanciális, kedvezményes szélvédőjavítás Jancsifalu területén és régiójában (+36 70 602 6000), nagyon rövid idő alatt.

Szélvédő javítása Jancsifalu – megszívlelendő tippek

Mindig ragassza le a sérülést, hogy ne koszolódjon tovább! Nyári időszakban az autóüveg gyorsabban reped! Ne mossa le az autóüveget a szélvédő hibájának megszüntetése előtt! Színezett autóüveg szerelése is lehetséges! Fűtőszálas szélvédő üveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható!

Miért minket válasszon az autóüveg megmentésére?
1. A legfontosabb, amit velünk megőriz, a biztonság. Egyrészt kizárólag jól bevált autóüveget helyezünk be bevált gyártók termékei közül, másrészt ne hagyatkozzon a piacon jelen lévő kontárokra, akik olcsó munkát ígérve sok embert becsapnak.
Mi csakis minőségi termékekkel dolgozunk, és ha ránk bízza a szerelést, nyugodtan alhat, nem kevés referenciával rendelkezünk az autóüveg javítás és csere területén, mivel régóta szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Jancsifalu
2. Ünnepnap is végzünk javítást, és akár Önhöz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Jancsifalu
3. Velünk pénzt is takaríthat meg, mivel a szélvédő üveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a sérülés.
A legtöbb esetben elkerülhetetlennek tűnik az ember számára, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, mennyibe kerül, és kit bízhatok meg vele tisztességes, villámgyors és olcsó megoldásért? Személygépjármű, autóbusz, kamion, tehergépjármű szélvédő javítása akár a helyszínen is.

Olcsó szélvédő javítás Jancsifalu

SZÉLVÉDŐCSERE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁSA EGÉSZ Jancsifalu TERÜLETÉN!

Villámgyors és szakértő szélvédőjavítás, a szélvédőn kőfelverődések által okozott sérülések, repedések megszüntetése garanciával, műhelyünkben, az Ön garázsában vagy a sérülés helyszínén, akár ingyenes kiszállással!
Nem ritka eset, hogy autózás közben a szélvédőre felverődő kő olyan problémát okoz, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Ha szerencséje van, akkor nem kell szakemberhez fordulnia, mert nagyon kicsi a probléma mértéke.

Ha látható rés vagy törés alakult ki az autóüvegben, akkor jobb inkább szakember véleményét kikérni, mert a személyi biztonság első számú szempont, és a kárt szenvedett szélvédővel inkább ne haladjon tovább!
Időnként előfordul, hogy a szélvédő a kőfelverődés hatására egyből megreped, látható kár keletkezik, amit csak szakember beavatkozásával vagy autóüveg cserével lehet megszüntetni.

A szélvédő sérülésénél az egyik legfontosabb teendő, hogy miután meghatároztuk a bajt, akkor haladéktalanul be kell avatkozni, hogy minél jobb legyen az esély az autóüveg helyreállítására!
Csak azt tudjuk javasolni, ha kocsijáról van szó, tanácsos megbízható szerelőt hívnia a szélvédőjavítás Jancsifalu területén és régiójában (06 30 602 6000) való lebonyolításához!

Szélvédő csere Jancsifalu

Akár azonnali kisteherautó szélvédő cseréje Jancsifalu  övezetében akár ünnepnapon, sok évnyi tapasztalat, jótállás, 06-30-602-6000 Szita Ferenc. Teljes körű kárrendezés, tisztességes árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamiképpen megsérül, akkor a sérülés mértékétől és fajtájától függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonos leírás alapján sokszor nagyon nehézkesen állapítható meg az, hogy kivitelezhető-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség.
Általában az a célravezető, ha az autó károsodásának megtekintése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a legjobb.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Jancsifalu

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kőfelverődés, akármilyen csekély problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és a gyógyítás menetét. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.
 1. A megrongálódott szélvédőt egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Megeshet azonban, hogy menet közben, a nem látható részeken létrejött karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a kár, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi szélvédő kiszerelése után következhet az új behelyezése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül lehetett kivenni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, ezzel megakadályozva az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy speciális ragasztószalaggal az autó tetejéhez erősítjük. Ekkor még nem lehet menni az autóval, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem rakétatudomány, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédőcsere árak – autóüveg csere Jancsifalu

Az árakkal kapcsolatos bővebb információ a megfelelő menüpontban található részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személyautó, nagyobb autók, illetve busz között, ezért kérjen telefonon árajánlatot.
A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • Az általunk beszerelt szélvédők gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden üvegre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét vasárnap is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági eleme az autónak, mint a jó állapotú gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem becsületes szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!
Szélvédőcsere Jancsifalu
Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédő csere Jancsifalu – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokat ajánljuk:
 • Lámpabúra polírozás Jancsifalu: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Jancsifalu
 • Szélvédő polírozás Jancsifalu: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló eljárás, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Jancsifalu
 • Szélvédő gravírozás Jancsifalu: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Jancsifalu
 • Nano szélvédőbevonat Jancsifalu: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Jancsifalu
Ha a szélvédőjavítás Jancsifalu környékén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra:
szélvédő javítás kiszállással Jancsifalu
Ne feledje, autó szélvédőcsere Jancsifalu területén akár hétvégén, több évtizedes tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt szélvédő csere árakkal.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 24
Tegnapi: 34
Heti: 89
Havi: 562
Össz.: 25 333

Látogatottság növelés
Oldal: Szélvédő javítás Jancsifalu
Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19. - © 2008 - 2019 - szelvedojavitasgyor.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eu szerviz gyor arak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »