Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19.

Szélvédő javítás Győr, szélvédőcsere Győr akár azonnal, hétvégén is, +36 70 602 6000. Kőfelverődés javítás, repedt szélvédő javítás.

Szélvédő javítása Újváros

Garanciával történő, potom pénzbe kerülő szélvédőjavítás Újváros területén és vonzáskörzetében (06 70 602 6000), nagyon rövid idő alatt.

Szélvédőjavítás Újváros – hasznos tippek

Minden esetben ragassza le a sérülést, hogy ne koszolódjon tovább! Nyáron a szélvédő gyorsabban reped! Ne mossa le az autóüveget a szélvédő javítása előtt! Színezett autóüveg károsodásának elhárítása is lehetséges! Fűtőszálas szélvédő üveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható!

Miért minket érdemes választania a szélvédő ép állapotba hozására?
1. A leglényegesebb, amit velünk elér, a biztonság. Egyrészt kizárólag jól bevált szélvédő üveget helyezünk be minőségi gyártók anyagai közül, másrészt ne hagyatkozzon a hangoskodó ál-szakemberekre, akik jutányos javítást ígérve sokakat átvernek.
Mi csak kitűnő eszközökkel dolgozunk, és ha minket választ, nyugodtan alhat, sok referenciával bírunk az autóüveg javítás és csere területén, hiszen egy évtizede szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Újváros
2. Ünnepnap is végzünk szélvédő helyreállítást, és akár az Ön otthonába is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Újváros
3. Velünk pénzt is takaríthat meg, mivel a autóüveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem hárítható el a gond.
Sokszor szükségszerűnek látszik, de mikor kell tényleg megcsináltatni, pénztárcabarát megoldás-e, és kihez fordulhatok korrekt, gyors és pénztárca kímélő megoldásért? Személyautó, autóbusz, kamion, tehergépjármű szélvédő javítása a helyszínen.

Olcsó szélvédő javítás Újváros

AUTÓÜVEG CSERE ÉS AUTÓÜVEG JAVÍTÁS EGÉSZ Újváros TERÜLETÉN!

Gyors és professzionális szélvédőjavítás, a szélvédőn kőfelverődések által okozott károk, repedések megszüntetése garanciával, javítóműhelyünkben, otthonában vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár kiszállási díj nélkül!
Előfordul, hogy menet közben a szélvédőre felverődő kő olyan problémát okoz, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Ha szerencséje van, akkor nem kell szakemberhez fordulnia, mert szóra sem érdemes a sérülés nagysága.

Ha látható repedés vagy törés jött létre az autóüvegben, akkor tanácsos inkább szakember véleményét kikérni, mert a személyi biztonság elsődleges prioritású, és a kárt szenvedett autóüveggel inkább ne haladjon tovább!
Sokszor megtörténik, hogy a szélvédő a kő felpattanása hatására mindjárt károsodik, jól kivehető sérülés keletkezik, amit csak korrekcióval vagy szélvédő cserével lehet kiküszöbölni.

A szélvédő sérülésénél az egyik alapvető feladat, hogy miután észrevettük a bajt, akkor időben meg kell tenni a szükséges lépéseket, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédőüveg javítására!
Ne feledje, ha autójáról van szó, érdemes leinformált szakműhelyt megbíznia a szélvédőjavítás Újváros területén és régiójában (06 70 602 6000) való végrehajtásához!

Szélvédő csere Újváros

Akár azonnali szélvédős házhoz Újváros  környékén akár ünnepnapon, rengeteg tapasztalat, jótállás, 06-30-602-6000 Szita Ferenc. Teljes körű kárrendezés, kedvezményes árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valahogyan megsérül, akkor a sérülés kiterjedtségétől és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli elmondás alapján sokszor igen nehezen állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere.
Általában az a célravezető, ha az autó szélvédőjének felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás javasolt.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Újváros

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben károsodik. A kavicsfelverődés, bármilyen jelentéktelen problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés folyamatát. A továbbiakban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.
 1. A károsodott szélvédőt egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, figyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Ennek ellenére megtörténhet, hogy a folyamat alatt, a nem látható részeken kialakult karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi üveg kivétele után következhet az új berakása. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen tudtuk kiszerelni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a soron lévő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a szakember nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, ezáltal megelőzve az apró hézagos részek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy különleges ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez fixáljuk. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a kocsival, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédő csere árak – autóüveg csere Újváros

Az árakkal kapcsolatos bővebb információ a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépkocsi, teherautók, illetve autóbusz között, ezért kérjen telefonon árajánlatot.
A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • A részünkről beépített üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden autóüvegre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét munkaszüneti napokon is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági része az autónak, mint a tökéletes állapotban lévő kerekek, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem becsületes céggel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Újváros
Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédő csere Újváros – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokat kínáljuk:
 • Lámpabúra polírozás Újváros: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Újváros
 • Szélvédő polírozás Újváros: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Újváros
 • Szélvédő gravírozás Újváros: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Újváros
 • Nano szélvédőbevonat Újváros: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, csökkenti a téli jégképződést a szélvédőn, és csökkenti a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Újváros
Ha az autóüveg javítás Újváros területén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra:
szélvédő javítása háznál Újváros
Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Újváros területén akár a helyszínen, 15 éves tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő csere árakkal.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 34
Heti: 79
Havi: 552
Össz.: 25 323

Látogatottság növelés
Oldal: Szélvédő javítása Újváros
Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19. - © 2008 - 2019 - szelvedojavitasgyor.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eu szerviz gyor arak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »