Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19.

Szélvédő javítás Győr, szélvédőcsere Győr akár azonnal, hétvégén is, +36 70 602 6000. Kőfelverődés javítás, repedt szélvédő javítás.

Autóüveg javítása Győr SPAR

Garanciával történő, kedvező szélvédőjavítás Győr SPAR parkolóban (06 70 602 6000), akár perceken belüli indulással.

Szélvédőjavítás Győr SPAR – gyakorlati tippek

Mindig ragassza le a sérülést, hogy ne koszolódjon tovább! Melegben a szélvédő üveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédő üveget a szélvédő üveg javítása előtt! Színezett autóüveg károsodásának elhárítása is lehetséges! Fűtőszálas szélvédő üveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő üveg is javítható!

Médiaszereplésünk a televízióban

Miért minket válasszon a szélvédő megmentésére?
1. A leglényegesebb, amit velünk megőriz, a biztonság. Először is csak bizonyított minőségű szélvédőt építünk be minőségi gyártók termékei közül, másfelől ne hagyatkozzon a piacon jelen lévő ál-szakemberekre, akik jutányos munkát ígérve sokakat átvernek.
Mi csak kiváló szerszámokkal dolgozunk, és ha velünk végezteti a javítást, nyugodt lehet, nem kevés referenciával rendelkezünk a szélvédő javítás és csere területén, hiszen egy évtizede szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Győr SPAR
2. Hétvégén is vállalunk hibaelhárítást, és akár az Ön otthonába is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Győr SPAR
3. Velünk pénzt is spórolhat, tekintve, hogy a autóüveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem orvosolható a rendellenesség.
Gyakorta kiküszöbölhetetlennek tűnik, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, mik a költségei, és melyik szakembert válasszam lelkiismeretes, villámgyors és megfizethető megoldásért? Személygépkocsi, autóbusz, kamion, tehergépkocsi szélvédő javítása helyszíni kiszállással.

Olcsó szélvédő javítás Győr SPAR

SZÉLVÉDŐ CSERE ÉS AUTÓÜVEG JAVÍTÁS Győr SPAR TERÜLETÉN!

Gyors és szakszerű szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott károsodások, hézagok megszüntetése garanciával, műhelyünkben, az Ön garázsában vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár ingyenes kiérkezéssel!
Megesik, hogy autózás közben a szélvédőre felverődő kő olyan kárt idéz elő, amelyet azonnal el kell látni. Ha szerencséje van, akkor nem kell szakembert hívni, mert minimális a probléma mértéke.

Ha látható anyagfolytonossági hiány vagy törés jött létre az autóüvegben, akkor ajánlott inkább mesterembert hívni, mert a személyi biztonság mindennél fontosabb, és a sérült autóüveggel inkább ne közlekedjen!
Nem ritka, hogy az autó szélvédője a kő hatására azonnal károsodik, látható sérülés keletkezik, amit csak szakember beavatkozásával vagy autóüveg cserével lehet kiküszöbölni.

A szélvédő sérülésénél az egyik legalapvetőbb feladat, hogy miután meghatároztuk a bajt, akkor haladéktalanul cselekedjünk, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédőüveg ép állapotba hozására!
Csak azt tudjuk javasolni, ha gépjárművéről van szó, tanácsos jó szakembert megbíznia az autóüveg javítás Győr SPAR területén és régiójában (06/70 602-6000) való lebonyolításához!

Szélvédőcsere Győr SPAR

Néhány órán belül elvégzett nano bevonat autószélvédőre Győr SPAR  területén akár munkaszüneti napon, sok évnyi tapasztalat, garancia, (70) 602-6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, korrekt árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valamiképpen megsérül, akkor a sérülés nagyságától és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más választás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli leírás alapján sokszor igen nehézkesen dönthető el az, hogy megoldható-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere.
A legjobb, ha az autó károsodásának szemrevételezése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a célszerű.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Győr SPAR

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan sérül. A kavicsfelverődés, akármilyen jelentéktelen problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és az orvoslás eljárását. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg röviden.
 1. A megrongálódott autóüveget egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Megeshet azonban, hogy az eljárás során, a nem látható helyeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a kár, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi üveg kiszerelése után következhet az új berakása. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül tudtuk kivenni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a soron lévő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Itt a mester nagy gonddal választja ki a legtökéletesebb ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, ezzel megakadályozva a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy speciális ragasztószalaggal az autó tetejéhez rögzítjük. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédő csere árak – autóüveg csere Győr SPAR

Az árakkal kapcsolatos bővebb tájékoztatás a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépjármű, teherautók, illetve autóbusz között, ezért kérjen telefonon árajánlatot.
A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • Az általunk beépített autó üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden üvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét szünnapokon is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági eleme a járműnek, mint a jó állapotban lévő kerekek, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható szakemberrel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már döntött!
Szélvédőcsere Győr SPAR
Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédőcsere Győr SPAR – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat kínáljuk:
 • Lámpabúra polírozás Győr SPAR: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Győr SPAR
 • Szélvédő polírozás Győr SPAR: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló művelet, amelynek ára és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Győr SPAR
 • Szélvédő gravírozás Győr SPAR: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Győr SPAR
 • Nanobevonat Győr SPAR: különleges, vízlepergető hatású technológia, amely által növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Győr SPAR
Ha a kőfelverődés javítás Győr SPAR övezetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra:
szélvédő javítása háznál Győr SPAR
Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Győr SPAR területén akár hétvégén, 15 éves tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes szélvédő csere árakkal.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 25
Tegnapi: 34
Heti: 90
Havi: 563
Össz.: 25 334

Látogatottság növelés
Oldal: Szélvédő javítás Győr SPAR
Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19. - © 2008 - 2019 - szelvedojavitasgyor.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eu szerviz gyor arak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »