Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19.

Szélvédő javítás Győr, szélvédőcsere Győr akár azonnal, hétvégén is, +36 70 602 6000. Kőfelverődés javítás, repedt szélvédő javítás.

Szélvédő javítás Győr Interspar

Garanciális, olcsó autóüveg javítás Győr Interspar területén és régiójában (06 70 602 6000), akár 1 órán belül.

Autóüveg javítása Győr Interspar – hasznos tudnivalók

Minden esetben ragassza le a sérülést, hogy ne koszolódjon tovább! Nyáron a szélvédő üveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédőt a szélvédő üveg javítása előtt! Színezett autóüveg szerelése is lehetséges! Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható a győri Intersparnál!

Tordai Istvánnal beszélgettünk

Miért minket érdemes választania az autóüveg megmentésére?
1. A legfontosabb, amit velünk megőriz, a biztonság. Egyrészt csak márkás autóüveget helyezünk be minőségi gyártók ragasztói közül, másrészt ne bízza magát a hangoskodó hozzá nem értő „szakemberekre”, akik jutányos munkát ígérve kihasználják az emberek jóhiszeműségét.
Mi csak jó minőségű eszközökkel dolgozunk, és ha velünk végezteti a javítást, nyugodt lehet, sok referenciával bírunk az autóüveg javítás és csere területén, mivel régóta foglalkozunk ezzel.
Szélvédőjavítás Győr Interspar
2. Hétvégén is végzünk javítást, és akár házhoz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Győr Interspar
3. Velünk pénzt is megtakaríthat, tekintve, hogy a autóüveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem orvosolható a probléma.
Gyakran elkerülhetetlennek tűnik, de mikor kell tényleg megcsináltatni, pénztárcabarát megoldás-e, és melyik szakembert válasszam megbízható, villámgyors és megfizethető megoldásért? Személygépkocsi, busz, kamion, tehergépjármű szélvédő javítása akár a helyszínen is.

Olcsó szélvédő javítás Győr Interspar

SZÉLVÉDŐ CSERE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS EGÉSZ Győr Interspar VONZÁSKÖRZETÉBEN!

Villámgyors és profi szélvédőjavítás, a szélvédőn kőfelverődések által okozott sérülések, hézagok orvoslása garanciával, javítóműhelyünkben, otthonában vagy a sérülés helyszínén, akár ingyenes kiszállással!
Előfordul, hogy vezetés közben a szélvédőre felverődő kő olyan problémát idéz elő, amelyet azonnal el kell látni. Szerencsés esetben, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert elhanyagolható a probléma mértéke.

Ha látható hézag vagy törés keletkezett az autóüvegben, akkor jobb inkább szakember véleményét kikérni, mert a biztonságos közlekedés első számú szempont, és a kárt szenvedett autóüveggel inkább ne közlekedjen!
Nem ritka, hogy az autó szélvédője a kő hatására mindjárt megsérül, látható probléma keletkezik, amit csak javítással vagy autóüveg cserével lehet kiküszöbölni.

A szélvédő sérülésénél az egyik alapvető teendő, hogy miután megállapítottuk a problémát, akkor haladéktalanul be kell avatkozni, hogy minél jobb legyen az esély az autóüveg megmentésére!
Csak azt tudjuk javasolni, ha gépjárművéről van szó, érdemes leinformált szakembert megbíznia az autóüveg javítás Győr Interspar területén és övezetében (06/30 602-6000) történő végrehajtásához!

Szélvédő csere Győr Interspar

Néhány órán belül elvégzett oldalablak üveg javítás Győr Interspar  övezetében akár ünnepnapon, sok évnyi tapasztalat, jótállás, 06-30-602-6000 Szita Ferenc. Teljes körű kárrendezés, tisztességes árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamilyen módon károsodik, akkor a sérülés nagyságától és fajtájától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonos leírás alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy kivitelezhető-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere.
Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a kívánatos.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Győr Interspar

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan rongálódik. A kőfelverődés, bármilyen kis problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és az orvoslás lépéseit. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg röviden.
 1. A sérült autóüveget egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Megeshet azonban, hogy menet közben, a nem látható részeken kialakult karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a kár, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi üveg eltávolítása után következhet az új beszerelése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen sikerült kiemelni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a szakember nagy gonddal választja ki a legjobb ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, így megelőzve az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy speciális ragasztószalaggal az autó tetejéhez erősítjük. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a kocsival, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Autóüveg csere árak – szélvédőcsere Győr Interspar

Az árakra vonatkozó részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban található részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személyautó, kisteherautók, illetve busz között, ezért kérjen telefonon árajánlatot.
A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről beépített szélvédők gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden szélvédőre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét szünnapokon is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági része az autónak, mint a megfelelő állapotú gumiabroncs, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem korrekt céggel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!
Szélvédőcsere Győr Interspar
Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédőcsere Győr Interspar – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat ajánljuk:
 • Lámpabúra polírozás Győr Interspar: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Győr Interspar
 • Szélvédő polírozás Győr Interspar: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló módszer, amelynek költsége és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Győr Interspar
 • Szélvédő gravírozás Győr Interspar: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Győr Interspar
 • Nanobevonat Győr Interspar: különleges, vízlepergető hatású technológia, amelynek révén megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Győr Interspar
Ha a szélvédő javítás Győr Interspar környékén érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra:
autóüveg javítás Győr Interspar
Ne feledje, autó szélvédőcsere Győr Interspar területén akár hétvégén, 15 éves tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt szélvédő csere árakkal.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 37
Tegnapi: 34
Heti: 102
Havi: 575
Össz.: 25 346

Látogatottság növelés
Oldal: Szélvédő javítás Győr Interspar
Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19. - © 2008 - 2019 - szelvedojavitasgyor.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eu szerviz gyor arak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »