Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19.

Szélvédő javítás Győr, szélvédőcsere Győr akár azonnal, hétvégén is, +36 70 602 6000. Kőfelverődés javítás, repedt szélvédő javítás.

Autóüveg javítás Pinnyéd

Garanciális, filléres szélvédő javítása Pinnyéd területén és övezetében (06 70 602 6000), perceken belüli indulással.

Szélvédőüveg javítása Pinnyéd – praktikus tippek

Először ragassza le a kár helyét, hogy ne kerüljön bele piszok! Melegben a szélvédő gyorsabban reped! Ne mossa le az autóüveget a szélvédő üveg szerelése előtt! Színezett szélvédő üveg szerelése is lehetséges! Fűtőszálas szélvédő üveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő üveg is javítható!

Tordai Istvánnal beszélgettünk

Miért minket válasszon az autóüveg ép állapotba hozására?
1. A leglényegesebb, amit velünk nyer, a biztonság. Egyfelől kizárólag minőségi autóüveget helyezünk be jól ismert gyártók termékei közül, másrészt ne bízza magát a hangoskodó nem hozzáértő szerelőkre, akik olcsó javítást ígérve kihasználják az emberek jóhiszeműségét.
Mi csakis kitűnő szerszámokkal dolgozunk, és ha minket választ, nyugodtan alhat, számos referenciával rendelkezünk a szélvédő javítás és csere területén, mivel egy évtizede szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Pinnyéd
2. Akár szombaton is vállalunk hibaelhárítást, és akár az Ön otthonába is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Pinnyéd
3. Velünk pénzt is takaríthat meg, mert a autóüveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a probléma.
Gyakorta elkerülhetetlennek látszik, de mikor kell tényleg megcsináltatni, mennyit kell fizetni érte, és kit bízhatok meg vele tisztességes, gyors és olcsó megoldásért? Személygépkocsi, busz, kamion, tehergépjármű autóüveg javítása a helyszínen.

Olcsó szélvédő javítás Pinnyéd

SZÉLVÉDŐCSERE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS EGÉSZ Pinnyéd RÉGIÓJÁBAN!

Villámgyors és szakszerű szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott sérülések, repedések kiküszöbölése garanciával, műhelyünkben, Önnél vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár ingyenes kiérkezéssel!
Előfordul, hogy menet közben a szélvédőre felpattanó kő olyan sérülést okoz, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Ha szerencséje van, akkor nem kell szakembert hívni, mert minimális a kár kiterjedése.

Ha látható hézag vagy törés keletkezett az autóüvegben, akkor tanácsos inkább szakember véleményét kikérni, mert a biztonság elsődleges prioritású, és a problémás szélvédővel inkább ne haladjon tovább!
Időnként előfordul, hogy a szélvédő a kő hatására egy pillanat alatt megsérül, észrevehető kár keletkezik, amit csak helyreállítással vagy szélvédő cserével lehet kiküszöbölni.

A szélvédő sérülésénél az egyik legalapvetőbb teendő, hogy miután megállapítottuk a sérülést, akkor azonnal be kell avatkozni, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédőüveg ép állapotba hozására!
Jusson eszébe, ha kocsijáról van szó, tanácsos szakavatott szakembert hívnia a szélvédőüveg javítás Pinnyéd területén és övezetében (06/30 602-6000) való végrehajtásához!

Szélvédő csere Pinnyéd

Rövid határidőn belüli autó ablak javítás kárrendezéssel Pinnyéd  területén akár hétvégén, több évtizedes tapasztalat, jótállás, 06-30-602-6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, kedvezményes árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan károsodik, akkor a sérülés kiterjedtségétől és jellegétől függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor igen nehezen dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség.
Általában az a célravezető, ha az autó szélvédőjének megtekintése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a kívánatos.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Pinnyéd

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan károsodik. A kőfelverődés, bármilyen jelentéktelen problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés eljárását. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.
 1. A sérült üveget egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, ügyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Ennek ellenére megtörténhet, hogy a folyamat alatt, a nem látható helyeken kialakult karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a sérülés, azt egy különleges festékkel még a beépítést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi szélvédő eltávolítása után jöhet az új behelyezése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül sikerült eltávolítani, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Itt a szakember nagy figyelemmel választja ki a legtökéletesebb ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, ezzel kiküszöbölve az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy különleges ragasztószalaggal az autó tetejéhez erősítjük. Ezután még nem lehet közlekedni az autóval, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Autóüveg csere árak – szélvédőcsere Pinnyéd

Az árakra vonatkozó részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személyautó, teherautók, illetve busz között, ezért kérjen telefonon árajánlatot.
A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • A részünkről beszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden szélvédőre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk az autóüveg csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét hétvégén is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági része az autónak, mint a megfelelő állapotú gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható szakemberrel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Pinnyéd
Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédő csere Pinnyéd – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat ajánljuk:
 • Lámpabúra polírozás Pinnyéd: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Pinnyéd
 • Szélvédő polírozás Pinnyéd: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló eljárás, amelynek ára és időigénye a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Pinnyéd
 • Szélvédő gravírozás Pinnyéd: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Pinnyéd
 • Nanobevonat Pinnyéd: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amelynek révén megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, csökkenti a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Pinnyéd
Ha a szélvédőrepedés javítás Pinnyéd régiójában érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra:
szélvédő javító műhely Pinnyéd
Hadd emlékeztessük, autóüveg csere Pinnyéd területén akár hétvégén, 15 éves tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő csere árakkal.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 28
Tegnapi: 34
Heti: 93
Havi: 566
Össz.: 25 337

Látogatottság növelés
Oldal: Autóüveg javítás Pinnyéd
Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19. - © 2008 - 2019 - szelvedojavitasgyor.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: eu szerviz gyor arak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »