Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19.

Szélvédő javítás Győr, szélvédőcsere Győr akár azonnal, hétvégén is, +36 70 602 6000. Kőfelverődés javítás, repedt szélvédő javítás.

Autóüveg Győr Kartács utca

Garanciával történő, áron aluli szélvédőjavítás Autóüveg Győr Kartács utcában (36 70 602-6000).

Színezett autóüveg javítása Győr Kartács utca – hasznos információk

Minden esetben ragassza le a kár helyét, hogy ne szennyeződjön! Nyári időszakban az autóüveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédő üveget a szélvédő üveg hibájának megszüntetése előtt! Színezett szélvédő szerelése is lehetséges! Fűtőszálas autóüveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő üveg is javítható!

A SportVerda műsorában szerepeltünk

Miért minket válasszon az autóüveg javítására?
1. A legfontosabb, amit velünk megőriz, a biztonság. Egyfelől csak márkás szélvédőt helyezünk be elismert gyártók termékei közül, másfelől ne bízza magát a piacon jelen lévő ál-szakemberekre, akik jutányos szerelést ígérve sokakat átvernek.
Mi kizárólag minőségi anyagokkal és szerszámokkal dolgozunk, és ha minket bíz meg a hiba elhárításával, nem kell idegeskednie, nem kevés referenciával bírunk a szélvédő üveg javítás és csere területén, mivel régóta űzzük ezt a mesterséget.
Szélvédőjavítás Autóüveg Győr Kartács utca
2. Akár vasárnap is végzünk hibaelhárítást, és akár az Ön otthonába is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Autóüveg Győr Kartács utca
3. Velünk pénzt is takaríthat meg, mert a szélvédő üveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a probléma.
Gyakran szükségszerűnek tűnik az ember számára, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, mennyit kell fizetni érte, és kihez tanácsos fordulni lelkiismeretes, villámgyors és olcsó megoldásért? Gépkocsi, autóbusz, kamion, tehergépjármű szélvédő javítása a sérülés helyszínén.

Olcsó szélvédő javítás Autóüveg Győr Kartács utca

SZÉLVÉDŐ CSERE VALAMINT AUTÓÜVEG JAVÍTÁS EGÉSZ Autóüveg Győr Kartács utca RÉGIÓJÁBAN!

Villámgyors és szakszerű szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott károk, repedések megszüntetése garanciával, telephelyünkön, otthonában vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár kiszállási díj nélkül!
Előfordul, hogy vezetés közben a szélvédőre felverődő kő olyan kárt okoz, amelyet orvosolni kell. Ha szerencséje van, akkor nem kell szakembert hívni, mert szóra sem érdemes a probléma nagysága.

Ha látható repedés vagy törés keletkezett az autóüvegben, akkor ne habozzon inkább mesterembert hívni, mert a biztonságos közlekedés első számú szempont, és a kárt szenvedett autóüveggel inkább ne haladjon tovább!
Időnként előfordul, hogy az autó ablaka a kőfelverődés hatására egy pillanat alatt megsérül, szemmel látható sérülés keletkezik, amit csak helyreállítással vagy szélvédő cserével lehet elhárítani.

A szélvédő sérülésénél az egyik legalapvetőbb dolog, hogy miután meghatároztuk a gondot, akkor azonnal be kell avatkozni, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédő helyreállítására!
Csak azt tudjuk javasolni, ha gépjárművéről van szó, érdemes leinformált szakembert megbíznia az autóüveg javítás Autóüveg Győr Kartács utca területén és környékén (06/70 602-6000) történő kivitelezéséhez!

Szélvédőcsere Autóüveg Győr Kartács utca

Rövid határidőn belüli oldalablak üveg javítás Autóüveg Győr Kartács utca  övezetében akár hétvégén, több évtizedes tapasztalat, garancia, 06 70 602-6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, akciós árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan károsodik, akkor a sérülés nagyságától és fajtájától függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonos elmondás alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy kivitelezhető-e javítani a sérült szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség.
Általában az a célravezető, ha az autó szélvédőjének megtekintése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a legjobb.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Autóüveg Győr Kartács utca

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy kritikus mértékben sérül. A kőfelverődés, bármilyen jelentéktelen problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás lépéseit. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.
 1. A megrongálódott autóüveget egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, figyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Ennek ellenére megtörténhet, hogy menet közben, a nem látható helyeken keletkezett karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi szélvédő eltávolítása után következhet az új beszerelése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül lehetett kiemelni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a szakember nagy körültekintéssel választja ki a legtökéletesebb ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, ezzel kiküszöbölve az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez fixáljuk. Ekkor még nem lehet közlekedni a kocsival, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem rakétatudomány, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Autóüveg csere árak – szélvédőcsere Autóüveg Győr Kartács utca

Az árakra vonatkozó bővebb információ a megfelelő oldalunkon található részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépjármű, kisteherautók, illetve kamion között, ezért kérjen telefonon árajánlatot.
A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • A részünkről felszerelt szélvédők gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden üvegre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét hétvégén is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági eleme a járműnek, mint a tökéletes állapotú kerekek, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Autóüveg Győr Kartács utca
Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédőcsere Autóüveg Győr Kartács utca – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:
 • Lámpabúra polírozás Autóüveg Győr Kartács utca: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Autóüveg Győr Kartács utca
 • Szélvédő polírozás Autóüveg Győr Kartács utca: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Autóüveg Győr Kartács utca
 • Szélvédő gravírozás Autóüveg Győr Kartács utca: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Autóüveg Győr Kartács utca
 • Nanobevonat Autóüveg Győr Kartács utca: speciális, vízlepergető hatású technológia, amelynek révén fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Autóüveg Győr Kartács utca
Ha a kőfelverődés javítás Autóüveg Győr Kartács utca vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra:
autóbusz szélvédő javítás Autóüveg Győr Kartács utca
Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Autóüveg Győr Kartács utca területén akár hétvégén, 15 éves tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő csere árakkal.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 44
Tegnapi: 34
Heti: 192
Havi: 675
Össz.: 18 346

Látogatottság növelés
Oldal: Autóüveg Győr Kartács utca
Szélvédő javítás Győr Puskás Tivadar u. 19. - © 2008 - 2018 - szelvedojavitasgyor.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: autóüveg győr likócs - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »